Ekstra Bladet

Han bliver også anbragt uden for hjemmet, da han er 14 år. Her er han allerede begyndt at tage stoffer og stjaele biler

-

Samme mønster lever Mike Vinther i. Han trives heller ikke i skolen, hvor han får specialund­ervisning, og han bliver også anbragt uden for hjemmet, da han er 14 år. Her er han allerede begyndt at tage stoffer og stjaele biler.

– Han styrede hele huset. Han havde taget magten fra mig, og vi skaendtes utrolig meget. Det ender med, at jeg i et stort skaenderi tager fat i ham og slynger ham gennem køkkenet. Der bliver vi enige om, at han skal et bo et andet sted. Hellere det end at vi slår hinanden ihjel, taenkte jeg.

– Det har han aldrig tilgivet mig. At jeg ikke kunne magte at have ham, ødelagde ham. Han følte helt sikkert, at jeg ikke elskede ham og valgte ham fra. Han var så fuld af vrede og had derefter. Siden dengang har han ikke forsøgt at passe ind nogle steder. Det var dråben, der fik hans baeger til at flyde over, fortaeller Kirsten.

I fiskerbyen, hvor rygmaerker ikke er en sjaeldenhe­d i det miljø, som Mike og Phillip som teenagere begynder at faerdes i, vaelger de to graensesøg­ende knaegte de forkerte venner. Mike som en del af graenselan­det i og omkring Bandidos. Phillip uden nogensinde at blive en del af rockermilj­øet, men evigt-flirtende med andre bander og gruppering­er

FRA DE ER 15 ÅR PENDULERER

de begge ind og ud af faengsler. Som begge mødre konstatere­r: Der går ikke måneder imellem, at de er inde at sidde.

De ved ikke med sikkerhed, hvor de to unge esbjergens­ere for alvor laerer hinanden at kende, men det er enten under en afsoning i Statsfaeng­slet i Ringe på Fyn, eller umiddelbar­t derefter, hvor de begge tager beslutning om at rykke til København i januar 2015.

Fra de er 15 år, pendulerer de begge ind og ud af faengsler

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark