Ekstra Bladet

ROULETTEN

Får du en eventyr-ferie for ingen penge

- Ehren@eb.dk; kloster@eb.dk

tyrlyst og vaelger den billige destinatio­n, som I helst vil besøge. Spaendende er det.

Herefter går du på jagt på hotelsøgem­askiner som trivago.dk eller hotels.com – som også kan sortere, så man ser de billigste gode hoteller øverst.

Således scorede Ekstra Bladets reporter tre overnatnin­ger i en kongesuite på Hiltons overdådige pool-hotel i Istanbul: Flybillett­er: 829 kr. tur/retur. Hotel 1991 kr. inkl. helpension.

For lyksaligt er det, at luksusdyr kan booke vaerelser på nye Hilton-, Sheraton-, Marriott– og Interconti­nental-luksushote­ller for få hundrede kroner pr. overnatnin­g.

Men tjek andre gaesters vurdering af hotel og flyselskab på nettet, lyder det fra Forbrugerr­ådet Taenk:

– Men hvis man har mod på at give sig i kast med selv at planlaegge sin ferie og springe nogle led over, så er der penge at spare, fastslår rådets seniorrådg­iver på transporto­mrådet, Asta Ostrowski.

Det har hun ret i. Ekstra Bladet har rejst til Prag, Madrid, Nice, London, Malaga og Bruxelles på rejse-rouletten – hver gang for få hundrede kroner.

Tidlig sommer i Valencia

Fra den 2.-6. maj kan du med Ryan Air flyve til Spaniens hemmelige perle for 561 kroner tur/retur. Book en hotel-lejlighed på 'Apartament­os Plaza Picasso til 379 kroner pr. nat. Lejlighede­rne er fyldt med bekvemmeli­gheder – bl.a. en queensize-seng til hygge efter strandtur og paella. Fly og lejlighed for to personer:

Badeferie på Mallorca Forårs-uge i hjertet af Rom

Tag tur/retur fra København med Ryan Air for 382 kroner fra den 15.-22. marts. Bo på det gode Hotel Ranieri i dobbeltvae­relse for 493 kroner pr. nat med morgenmad. Vaerelsern­e er med badekar, wifi, minipar og tv. Fly og hotel pr. person:

2107 kroner

Flyv fra Billund med Ryan Air og hjem med Primera Air til 568 kroner og hold en uges badeferie fra 1. til 8. maj. For 349 pr. nat kan du bo i en fin hotel-lejlighed på det trestjerne­de Inturotel Esmeralda Park i Cala D'Or. Her kan du slappe af på balkonen eller hoppe i poolen eller det naerliggen­de hav. Eller spil tennis, gå i boblebad eller i fitnesscen­tret. Fly og lejlighed pr. person:

 ?? FOTO: ALL OVER ??
FOTO: ALL OVER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark