Ekstra Bladet

Tavs rigmand

-

Mangemilli­ardaer Anders Holch Povlsen, 44, har ikke lyst til at tale med Ekstra Bladet om sine planer for Latinerkva­rteret i Aarhus.

Tidligere har han dog udtalt, at hans ønske er at bevare kvarterets saerlige følelse.

En hyggelig stemning

– Det unikke miks af pulserende handelsliv og faengende historiske bygninger skaber en sjaelden hyggelig stemning, som man ikke oplever mange steder.

– Det er vores håb, at vi med dette bevaringsp­rojekt kan vaere med til at sikre, at man også kan opleve denne atmosfaere i Volden om fem, ti og 20 år frem i tiden, har han sagt i en pressemedd­elelse.

Han forklarer desuden, at planen er at opkøbe alle ejendomme i Volden.

I pressemedd­elelsen fastslås det samtidig, at planen ikke er at rykke Bestseller­butikker ind i kvarteret.

Intet at frygte

I en mail til Ekstra Bladet understreg­er Anders Holch Povlsens presserådg­iver, at frygten for huslejesti­gninger er ubegrundet, i og med at det første opkøb blev foretaget for tre år siden, og at der i den periode ikke er varslet huslejesti­gninger ud over den almindelig­e indeksregu­lering. Mathilde Baden, 21 år, og Anne Gravesen, 20 år, begge Aarhus: –

 ??  ?? Stemningen er mere afslappet og intim end i resten af byen. Her er der altid en god stemning, og folk er glade. Det er skidt, hvis det gamle ikke bliver bevaret i Latinerkva­rteret. Det ville vaere aergerligt, hvis her bliver lige så turistet som ved...
Stemningen er mere afslappet og intim end i resten af byen. Her er der altid en god stemning, og folk er glade. Det er skidt, hvis det gamle ikke bliver bevaret i Latinerkva­rteret. Det ville vaere aergerligt, hvis her bliver lige så turistet som ved...
 ??  ?? – Her er superhygge­ligt i Latinerkva­rteret med hyggelige og fine butikker. Jeg vil vaere ked af, hvis det bliver forandret og bliver for ens. Det er bøvlet og snaevert at komme frem og tilbage hernede, men det må det gerne vaere i et kvarter som det her.
– Her er superhygge­ligt i Latinerkva­rteret med hyggelige og fine butikker. Jeg vil vaere ked af, hvis det bliver forandret og bliver for ens. Det er bøvlet og snaevert at komme frem og tilbage hernede, men det må det gerne vaere i et kvarter som det her.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark