Ekstra Bladet

Lars Løkke tager fra de fattige

- Rune Olsen Hyben alle 100 2770 Kastrup

Det er usmageligt og sygt, at statsminis­teren og resten af Venstre fester og holder møder for velfaerdsk­roner.

For eksempel statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen (V), som bøjer og aendrer love og regler, så det kommer ham selv og regeringen til gode. Marienborg er en embedsboli­g, der er stillet til rådighed, så han kan repraesent­ere Danmark og ikke i privat øjemed.

Lars Løkke Rasmussen har fået indført, at embedsboli­gen må bruges skattefrit til private arrangemen­ter og overnatnin­ger.

Hvorfor er Løkke ikke ligestille­t med alle andre danskere, der får stillet fri helårsboli­g til rådighed af deres arbejdsgiv­ere? Man må sige, at Løkke og Venstre nyder godt af deres eget lille, private skattely. Statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen har brugt sin embedsboli­g til privat julefrokos­t og konfirmati­onsfest for sin familie og venner, samtidig har der vaeret en hel del arrangemen­ter for Venstre.

Hvordan kan det vaere, at Løkke og Venstre ikke har lejet hoteller eller konference­steder Lars Løkke Rasmussen er, ifølge Rune Olsen, den omvendte Robin Hood.

til alle deres møder både privat og i ’Den Liberale Erhvervsfo­rening’?

Alle de penge, Lars Løkke Rasmussen og Venstre undlader at betale i skat, flere 100.000 kroner, som skulle bruges på bedre velfaerd.

Derfor er det dejligt, at Enhedslist­en kaemper mod den uretfaerdi­ge politik Lars Løkke og co. kører over for befolkning­en.

 ?? FOTO: CASPER DALHOFF/POLFOTO ??
FOTO: CASPER DALHOFF/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark