Ekstra Bladet

Statens pengejaege­r: Bagger kan have ret

-

Stein Bagger kan have ret, når han peger på sin gamle forretning­spartner Mikael Ljungman som den, der havde adgang til de forsvundne 200 millioner kroner.

Sådan lyder det fra Boris Frederikse­n, der er kurator i sagen.

– Hele historien er nok, at de er forsvundet tidligere. Men det er rigtigt, at vi har kunnet lave vores egen pengestrøm­sanalyse. Den viser, at de cirka 200 millioner kroner, der mangler at blive redegjort for, er forsvundet via udbetaling­er til en raekke svenske og amerikansk­e selskaber. Der har vaeret flere involveret, men vi kan sige med sikkerhed, at Mikael Ljungman har vaeret ejer, delvis ejer eller haft kontrol med selskabern­e, siger Boris Frederikse­n.

– Så Stein Bagger har ret så langt, at pengene har forladt IT Factory-sfaeren via nogle selskaber, som Mikael Ljungman har kontroller­et. Og det er også derfor, at vi lavet erstatning­skrav mod Mikael Ljungman personligt.

– Hvordan ser det ud med Baggers situation. Har I mistanke om, at han har gemt nogle midler?

– Jeg har ikke noget, som antyder, at pengene er flyttet tilbage til Stein Bagger. Det må jeg konstatere. Omvendt kan jeg heller ikke udelukke det.

– Vi undrer os over, at Mikael Ljungman bor på en meget fashionabe­l adresse. Har I stadig øje på Mikael Ljungman?

– Som vi kunne se, er det en lejlighed, han har fået under nogle ret saere omstaendig­heder. Men som vi har fået det oplyst, er det en ret beskeden leje. Så vi har ikke kunnet gøre noget ved det.

 ?? FOTO: TORBEN STROYER ?? Boris Frederikse­n er kurator i den omfattende svindelsag. Han mener, Bagger kan have ret i sin påstand om, at Mikael Ljungman er manden, der kender millionern­es sande skaebne.
FOTO: TORBEN STROYER Boris Frederikse­n er kurator i den omfattende svindelsag. Han mener, Bagger kan have ret i sin påstand om, at Mikael Ljungman er manden, der kender millionern­es sande skaebne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark