Ekstra Bladet

Din weekend bliver våd og kold

GLEM ALT OM FORÅRSVEJR

- KATRINE M. RASMUSSEN kmr@eb.dk

Du skal ikke saette naesen for højt op efter laekkert forårsvejr i weekenden. Temperatur­erne landet over vil ligge mellem de fem og otte grader, og alle vil få regn.

Onsdag og torsdag i denne uge fik vi ellers en forsmag på, hvordan forårsvejr­et føles. Nogle steder var temperatur­erne ligefrem tocifrede, men det bliver bestemt ikke tilfaeldet disse dage.

– Det bliver frisk i weekenden, så vi kommer til at skulle vente lidt på foråret, siger Trine Pedersen, vagthavend­e meteorolog hos Danmarks Meteorolog­iske Institut.

– Hvis man i løbet af weekenden skal i haven eller udenfor, bør man forsøge sig med det lørdag formiddag, men man skal altså pakke sig godt ind, siger Trine Pedersen.

Regn til alle

Termometre­ne landet over vil i løbet af i dag nemlig ikke snige sig meget over de fem grader, og mange steder vil der endda komme nattefrost. Isaer i morgen vil der blive brug for paraplyern­e. Over hele landet vil der i løbet af i morgen komme regnbyger, som starter i den sydlige del af landet, men ingen vil blive snydt for regn.

Nogle steder i landet vil regnen endda blive til slud, fortaeller DMI.

Også blaesten vil tage fat i traekroner­ne. I løbet af søndagen vil vinden blive jaevn til hård, og specielt Bornholm kan se frem til lidt af et blaesevejr.

Det lader altså til, at vi skal spejde langt efter forår og varmere temperatur­er igen – naeste uge byder nemlig på endnu mere vand fra himlen. administra­tive medarbejde­re. Så mange var der i slutningen af 2016 i regionerne. Det tal var i 2007 cirka 6700, viser en ny analyse fra Økonomi- og Indenrigsm­inisteriet og Finansmini­steriet.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ??
FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark