Ekstra Bladet

Jan Pytlick har helt ret

- Bent Pedersen Lysholm Alle 88 E Haslev

Jeg er 100 procent enig med traener Jan Pytlicks holdning, at det er forkasteli­gt, at højtlønned­e håndboldsp­illere på diverse kvindehold bliver gravide, kort efter de har underskrev­et en treårig kontrakt eller mere.

Har disse piger så lidt selvvaerd og respekt for andre mennesker og deres medspiller­e? Ja, det må vaere svaret, og det er jo pudsigt, at de fleste af disse sager sker på kvindehold. Har de glemt, at det er en holdsport?

I mine øjne er disse tåbelige graviditet­er en skaendsel for sporten. Taenk, hvis vores svømmestje­rner og løbere blev gravide, når de var udtaget til EM, VM eller OL, så ville de ikke have mange chancer mere for at komme tilbage.

Selvfølgel­ig er der altid undtagelse­r, men disse piger dyrker jo også sport alene, så de straffer jo kun sig selv. Håndbold- og fodboldspi­llere skader hele deres hold, de skulle skamme sig. Så hører man de røde spillerfor­eninger og fagforenin­ger galpe op, det er jo ikke noget nyt.

At de mere eller mindre blinde håndboldtr­aenere så har udtaget dig, de viste jo i går i kampen mod Frankrig, hvad de har forstand på.

I hvert fald ikke kvindehånd­bold, så tag jer sammen og tag ansvar. Viggo Møller synes, at Astrid Krags angreb på Thyra Frank var uberettige­t.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark