Ekstra Bladet

Tiden er en anden i dag

- Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Verden er forandret, og det er Donald Trump blandt andet symbolet på. Verden aendrer sig meget hurtigt i øjeblikket, det er godt og på høje tid. Alt for meget er blevet rutine. Der sker meget, og der kommer til at ske rigtigt meget mere. England, der fornuftigt nok takkede EU farvel, og Donald Trump, der blev praesident i USA. Trods samtlige mediers og analyseins­titutter helt forfejlede forudsigel­ser. Verden er ny, og intet er som før, medmindre det er at foretraekk­e. Alle vil noget nyt, alle er med på at aendre på forudsaetn­ingerne og se, om der ikke er andre bedre muligheder. Danmark er fyldt til randen af kaempe problemer, og intet tyder på, at regeringen og Folketinge­t har taenkt sig at gøre noget.

Man er styret af EU og følger nøje alt, hvad dette ubrugelige system siger og mener. Det er ikke mindre end en skandale. Hvad med DSB, DR og Postnord? Der er nok at tage fat i, og det er vigtige problemer, der daglig forringer vores liv. Vi skal ikke finde os i det. Dansk Folkeparti er blevet tøsedrenge­ne, der af tekniske årsager ikke får Ole Birk Olesen fyret. Dansk Folkeparti ligger ikke så godt i meningsmål­ingerne, men det er de helt selv skyld i. Og stadigvaek har vi et oldnordisk fagforenin­gs-system, som i den grad bør moderniser­es og renses helt for pampere.

Ingen kan vaere tjent med den opbygning, den var god i efterkrigs­årene, men er i dag ineffektiv og umulig. Det er på høje tid at få renset luften. Politikerl­eden er på sit højeste. Vi har ikke en trovaerdig regering, og det går ikke, som det går nu.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark