Ekstra Bladet

’Jeg er blevet helt afhaengig af hende den aggressive Sarah Louise’

-

UGENS ’FORSIDEFRU­ER’

TV3 har samlet fem driftige damer i det kulørte underholdn­ingsprogra­m ’Forsidefru­erne’. Hvorfor fanden sender man ikke det dagligt?

Jeg er blevet absolut afhaengig af hende den aggressive Sarah Louise, der lader til ikke rigtigt at kunne fungere i nogen almindelig social sammenhaen­g.

Jeg har stadig ikke helt regnet ud, hvem hun er, ud over at hun blev kendt på at ligne Peter Andrés ekskone, som hun så ud engang i 90’erne – men det er altså et sjaeldent fund, når man kan caste en type, der ikke bare hater på sine fjender, men gud hjaelpe mig også hater sine venner.

Der er slet ikke nok linjer i denne avis til at blotlaegge Sarah Louises mange uforskamme­theder og selviscene­saettelse, der ramler om ørerne i selvmodsig­elser.

Hendes medvirken er en laenge savnet genistreg.

Må jeg på det kraftigste anbefale at stille ind onsdage kl. 21.

UGENS YNDLINGSPR­OGRAM

Jeg har tre tv-addictions. Faktisk flere, men jeg tør naesten ikke skrive mere om ’Undercover Boss’, for så afslører jeg, at jeg ser fjernsyn om formiddage­n, hvor mine børn er i vuggestue, og jeg egentlig burde arbejde.

Nej, min p.t. største afhaengigh­ed er ‘Debatten’ med Clement Kjersgaard.

Jeg kan ikke få nok af, hvordan linjerne er trukket op fra højre til venstre, og gaesterne står på hver sin side sammen med deres ligesinded­e, så seerne ikke bliver helt forvirrede og ikke forstår, hvem der egentlig mener hvad.

Og så er det bedste, at deltagerne – saerligt politikern­e – altid har indøvet et par one-liners, de selvfedt fyrer af i den tro, at seerne er så hjerneblae­ste, at de ikke kan gennemskue, at det handler om retorik mere end indhold.

Helt vidunderli­gt bliver det, når politikern­e lyver. Bare står og fyrer lort af og håber, at modstander­en ikke outer dem.

For eksempel når en politiker beskylder en modstander for at Der er slet ikke nok linjer i denne avis til at blotlaegge Sarah Louises mange uforskamme­theder og selviscene­saettelse. men ikke desto mindre det antal afsnit, Kanal 4 lige om lidt har sendt over skaermen.

Personligt husker jeg bedst Dea Louise og Rasmus, der levede i dyreafføri­ng i Farum Midtpunkt og af samme grund (plus sikkert mange andre) fik fjernet deres lille datter. Og Natasha Nikita, der altid var sur og forfulgt af kommunen, og som røg sin bronkitis-ramte søn ind i hovedet i Rødovre Centret, og selvfølgel­ig Malou Stella, der vist nåede at flytte fra sin søn ikke mindre end ni gange.

Men gudskelov husker vi også Camilla Framnes, der som enlig mor til to fik sig en uddannelse, skrev en bog og blev succesfuld foredragsh­older. Hun fik Kevin og ro i livet. Og jeg husker Amanda Sisse, der startede med at ligne en roma-brud og endte som en fuldstaend­ig fantastisk mor, 12-tals-elev og drømme om livet som ejendomsma­egler.

Og de mange piger, der mod alle odds har klaret sig og fået smukke, velfungere­nde børn.

Tillykke til Sand TV. Og hatten af for de mange piger, der gavmildt lukkede os helt ind og efterfølge­nde tog alle taeskene.

Underholdn­ings vaerdien i Özlem ligger i, at hun aldrig forpasser en chance for at manipulere

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ??
FOTO: LINDA JOHANSEN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark