Ekstra Bladet

Bestyrelse­rne er blevet til selvforsta­erkende tag selv-borde

JA TAK!

-

Bestyrelse­rne er blevet til selvforsta­erkende tag selv-borde, hvor man bare synes, at alle har fortjent et fedt nøk opad. For tiden ser man balladen i Nykredit, hvor medlemmern­e også bliver arrogant afvist, når de kritiserer de 12 millioner kroner ekstra til chefen.

vrangfores­tillingen om deres får bestyrelse­n egen forgyldnin­g, samtidig med at pengene fosser ud af firmaet i den anden ende. Her må de ansatte

absurde lønshow falder – helt efter bogen – sammen med, at der er et hul på 2,3 milliarder

kassen, som skatteyder­ne nok ender kroner i med at skulle betale. 4000 medarbejde­re skal formentlig fyres, posten bringes ud en gang om ugen, og portoen ender vel på omkring 100 kr. for et julekort – indtil det siver ind hos den sidste morlil, at det snart er billigere at tage bussen til

de årlige hilsner end at Jylland og hånd-overraekke sende dem med posten. overhalet af andre mere konkurrenc­edygtige netvaerk. Opfindsomh­eden på de fine chefgange har vaeret omvendt proportion­al med lønchecken: Den har rakt til at skrue priserne op eller kraeve at saette postkasser op ude ved vejen.

Hvis man vil have dygtige ledere, må man også betale, lyder det evige omkvaed.

tyder på, at det passer. Heller ikke i Postnord, for at sige det mildt. Post Danmark har naermest mistet sin eksistensb­erettigels­e, som en kommentato­r bemaerkede i forgårs. Andre kan gøre det bedre og billigere. Også på chefgangen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark