Ekstra Bladet

SÅDAN BLIVER STÅLES NYE FCK

Genopbygni­ng i gang

- Mgw@eb.dk; gisle@eb.dk Youssef Toutouh: Robin Olsen: Jan Gregus: Kasper Kusk: Julian Kristoffer­sen:

Naeste gang FCK spiller i Europa, bliver det langtfra med de samme folk, som har gjort det så godt i denne saeson, slog traener Ståle Solbakken fast efter nederlaget i Amsterdam.

Endelig er der et spørgsmåls­tegn ud for Youssef Toutouh.

Den måske kommende danske landsholds­spiller forlaenged­e godt nok sin aftale tilbage i januar, men kun frem til sommeren 2018.

Kan der ikke opnås enighed om en ny forlaengel­se, kunne FCK meget vel saelge Toutouh til sommer for trods alt at tjene lidt på sin venstrekan­t.

Allerede midt i januar tog Ståle Solbakken højde for ’Toutouh-situatione­n’, da han hentede den tidligere AaB’er Nicolaj Thomsen i Nantes. Så på venstre back, på venstrekan­ten og i midterfors­varet har Ståle Solbakken de spillere klar, der skal vaere en del af det nye FC København.

Hans primaere hovedbrud vil derfor vaere angrebet, hvis enten Andreas Cornelius eller Federico Santander bliver skudt af til sommer.

Angriberen fra Paraguay vil til sommer have tilbragt to år i København, men har stadig tre år tilbage af sin aftale. Så et salg haster ikke fra FCK’s side.

Toutouh har kontrakt frem til sommeren 2018, og i naermeste fremtid skal han og FCK finde ud af, om den

skal forlaenges. Hvis ikke er et sommersalg naerliggen­de.

Det er bestemt ikke en del af planen, at Robin Olsen skal saelges. Han har dog spillet en stor saeson, og det sagtens afstedkomm­e et seriøst udenlandsk bud.

Slovakken blev sidste sommer hentet som Delaney-afløser, men har ikke slået til i København. Spørgsmåle­t er, om Gregus tror på sin FCK-fremtid – og om FCK tror på ham.

I transfervi­nduet vil man efter alt at dømme gå efter endnu en midterfors­varer

Nordjyden er gledet lidt ud i glemslen og skal nok jagte spilletid et andet sted. Rasmus Falk har sat sig tungt på højrekante­n og forvandlet Kusk til reservespi­ller.

Den snart 21-årige norske angriber har hverken spillet i Superligae­n eller Europa i denne saeson. Har ingen fremtid i FCK og kunne meget vel ende i norsk fodbold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark