Ekstra Bladet

Jeg vinder i Ceylans egen baghave

Inden gongongen har lydt til første omgang, er Isaac Lowe og Dennis Ceylan i fuld gang med de verbale nyrestød

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

Tyson Fury, tidligere verdensmes­ter i svaervaegt, er i Danmark for at bakke faetter Isaac Lowe (th.) op til kampen om danske Dennis Ceylans EM-baelte. EM-kampen i fjervaegt lørdag aften har for alvor fået gang i Dennis Ceylan, der på de foregående sider har givet udtryk for, at han indaedt hader sin engelske modstander og ønsker at sende ham på hospitalet.

Og da de to, Dennis Ceylan og Isaac Lowe, stod ansigt til ansigt ved fredagens indvejning på natklubben Kupé i det centrale Aarhus, var det taet på at udvikle sig.

Isaac Lowe forsøgte at intimidere sin danske modstander ved at sende en hurtig skalle af sted, som dog ikke ramte Dennis Ceylan.Og da de to skulle stille op til foto, endte det i en mindre brydekamp.

– Det er første gang, at jeg har lagt hånd på ham i optakten, men han skal bare ikke komme her og forsøge på at tage rampelyset. Jeg blev nødt til at saette mig i respekt, sagde Dennis Ceylan til Ekstra Bladet.

’Lille kaelling’

De to ubesejrede fjervaegte­re mødes i hovedkampe­n ved Nordic Fight Night i Ceres Arena i Dennis Ceylans hjemby Aarhus – kampen gaelder Ceylans EM-titel. Og selv om han flere gange har bedyret, at han ikke vil lade sig gå på af sin modstander, føler han sig trådt over taeerne – allerede inden gongongen til første omgang har lydt.

–Han har vist enorm stor disrespekt for både mig og mit land, konstatere­r Dennis Ceylan, mens Isaac Lowe tager tingene køligt.

– Jeg er jo ikke en gang gået i gang med ’trash talk’, bedyrer Isaac Lowe med en tyk, nordvestli­g engelsk accent, der emmer af naboskabet til Liverpool.

– Hvis Dennis end ikke kan klare, at jeg bander lidt ad ham og skubber til ham, så er han jo bare en lille kaelling.

– Jeg er parat til at snuppe det EM-baelte her i hans egen baghave, smiler Isaac Lowe, der ankom til indvejning super-afslappet iført en jamaicansk-inspireret hue med påhaeftede dreadlocks.

– Dennis siger, at han hader dig, og han vil sende dig på hospitalet. Hvad siger du til det?

– Det er barskt at sige, at man vil sende sin modstander på hospitalet. Sådan ville jeg aldrig udtrykke mig. Men jeg er klar til at gøre alvorlig skade på Dennis.

– Jeg føler mig i topform. Jeg har ingen helbreds-problemer. Jeg føler mig staerk, sexet, fri og horny. Det bliver godt at slippe energien løs, siger Isaac Lowe.

God fight

Lowe bliver i Aarhus støttet af sin faetter Tyson Fury, der er tidligere verdensmes­ter i svaervaegt.

Tyson Fury besejrede slutningen af 2015 Wladimir Klitschko og nuppede i Stuttgart alt, der er vaerd at snakke om af VM-baelter i svaervaegt.

Siden har skader, depression og narko praeget Tyson Furys tilvaerels­e. Han er lige nu udelukket fra boksning og har mistet stort set alle sine titler.

Der florerer snak om, at den 28-årige bokser kan vaere tilbage i ringen igen om to måneder, men som han fremstår i disse dage i Aarhus, virker det bestemt ikke realistisk.

– Min fremtid ...? Jeg kan sige, at jeg har planer om at blive ’fucked up’ i min umiddelbar­e fremtid, skrydede den gigantiske bokser, som så frem til at se sin ’lille’ faetter i aktion i aften.

– Jeg nyder at tage rundt og se ham. Han er en rigtig god ven, og det bliver en rigtig god fight, hvor jeg håber, den bedste mand vinder, sagde Tyson Fury. Dennis Ceylan blev lige nøjagtig så provokeret af gadedrenge­n Isaac Lowe, som han håbet, at han ikke ville blive.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark