Ekstra Bladet

Fire kampe i kampen

. CHAMPIONS LEAGUE Angrebsivr­ige hold, engelsk stolthed, en polsk ’bomber’ og en revanchely­sten ’Gammel Dame’ fra Italien – der er nok interne opgør i de kommende Champions League-kampe I9

- Juventus-Barcelona 11. april kl. 20.45 Atlético Madrid-Leicester City, 12. april kl. 20.45 EMIL HANSEN emh@eb.dk Bayern München-Real Madrid, 12. april kl. 20.45

Finalen i 2015 stod mellem Juventus og Barcelona, hvor det blev catalanern­e, der løb af med sejren. Derfor er det uden tvivl et Torino-mandskab, der lugter blod.

En, der formentlig har smagt blod flere gange i sin karriere, er Luis Suárez, der ved flere lejlighede­r har bidt en modstander – heriblandt Giorgio Chiellini, der spiller i ... Juventus.

Endelig har vi Dani Alves, der i mange år huserede på backen i Barcelona, før han tog til Juventus.

Og siden da har han flere gange langet ud efter sin gamle klub.

Senest har han kaldt Barcelona-ledelsen for falsk og utaknemlig. Manchester United lever stadig i Europa League, men i den fineste klubturner­ing, Champions League, er det kun Leicester, der er tilbage.

Og der er brug for engelsk oprejsning, for kigger vi på UEFA’s koefficien­tliste, giver spanierne fuldstaend­ig baghjul til de stakkels englaender­e, hvilket de har gjort i en årraekke.

Der er stadig tre spanske hold tilbage i turneringe­n ... Italienere­n Carlo Ancelotti stod i spidsen for Real Madrid fra 2013-2015, hvor han nåede at vinde klubbens tiende Champions League titel – La Décima.

Året efter vandt spanierne ingen titler, og så blev det altså et farvel til Ancelotti, der røg videre til Bayern München.

Oppe i tyskernes angreb løber Robert Lewandowsk­i rundt. Sidst han mødte Real Madrid i Champions League spillede han for Dortmund. Her var han med til at sende spanierne ud af semifinale­n, da han med fire mål smadrede tyskerne til en 4-1-sejr i første opgør.

Ham skal madrilener­ne nok holde et grundigt øje med, hvis ikke de vil opleve et polsk deja-vu.

 ?? FOTO: AP FOTO: ALL OVER FOTO: AP FOTO: AP ??
FOTO: AP FOTO: ALL OVER FOTO: AP FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark