Ekstra Bladet

Horsens-traener: Vi skal gøre rent bord 1 1

- 1-1

AC Horsens-traener Bo Henriksen skal med sine spillere om indstillin­gen i landskamps­pausen. Horsens-traeneren Bo Henriksen var frustreret og fastslog, at der er noget, der skal tales om internt. Han var staerkt utilfreds med måden, som spillerne agerede på i de minutter, der fulgte efter, at Kjartan Finnbogaso­n 10 minutter før tid havde bragt østjyderne på vinderkurs.

– Det var alt for let for Esbjerg at få udlignet. Mine spillere var slet ikke vågne nok og slet ikke skarpe nok i de minutter, der fulgte. De sparkede bare bold langt vaek i stedet for virkelig at saette sig i gennem.

– Det er virkelig skuffende, når vi har så hårdt brug for en succes-oplevelse i form af en sejr – og det koster os reelt fem point, fastslog Bo Henriksen og erkendte, at det, der først og fremmest skal rettes op på, i det kommende nedrykning­s-drama er den offensive del af spillet.

God defensiv

– Vi står efterhånde­n godt nok defensivt. Til gengaeld er der nogen, som gerne skal i gang offensivt. Så det skal vi arbejde med. Et positivt moment var trods alt, at Kjartan fik scoret, konstatere­de traeneren, der gerne havde set Superligae­n slutte nu.

– Så var vi endt på en 10. plads – hvilket var langt over forventnin­g og vel noget, der ligner et dansk mesterskab i forhold til budget, sagde han og smilede.

Be Henriksen ser trods flere forårsskuf­felser frem til nedrykning­sdramaerne med optimisme.

– Det er jo seks meget svaere opgaver – specielt OB’s form er opadgående. Men vi har trods alt fået 11 point i kampene mod Randers, Esbjerg, OB i grundspill­et. Kan vi gentage det, så rykker vi i hvert fald ikke ned, fastslog Bo Henriksen.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS ??
FOTO: ANDERS BROHUS
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark