Ekstra Bladet

Øjenvidne: Folk fløj rundt som frisbees

-

Bilen pløjer ind i hegnet, som omgiver pladsen foran parlaments­bygningen. En mand løber gennem indgangen til parlaments­bygningen. Her bliver en betjent stukket med en kniv. Gerningsma­nden skydes af andre betjente, som er til stede. Mange af de kvaestede fra onsdagens terrorangr­eb befandt sig på den kendte Westminste­r Bridge, da gerningsma­nden brugte en firehjulst­raekker som sit våben.

Øjenvidner fortaeller, hvordan de ramte mennesker fløj op i luften, som var de frisbees. En kvinde var så uheldig at ryge helt ud over raekvaerke­t på broen og naesten 20 meter ned i Themsen.

Kvinden blev reddet op i en båd. Hun var i live, da hun blev samlet op.

– Det var som en katastrofe-film fra Hollywood, siger et vidne til Daily Mail.

Gik i chok

Vidnet fortaeller videre, at nogen af de ramte på broen havde taget opstilling til et selfiebill­ede, da draebercha­ufføren pludselig aendrede En bil kører op på fortovet på Westminste­r Bridge, hvor den rammer flere fodgaenger­e. En kvinde slynges i Themsen, men reddes senere op. retning på sit køretøj og satte kursen mod gruppen.

Et andet vidne, Rob Lyon, fortaeller, at han hørte et daek ramme kantstenen, hvorefter han hørte et ret stort naesten knasende brag.

– Så så jeg op og opdagede, at en bil helt klart ramte mennesker, mens den var på vej i min retning.

Rob Lyon fortaeller videre, at han og en kollega sprang vaek fra fortovet, mens de kunne se bilen fortsaette ned af broen og ramme andre mennesker.

– Jeg havde lige set en bil i høj fart køre ind i mennesker.

Det var forfaerdel­igt. Jeg gik i en slags chok-tilstand. Jeg så omkring fem personer, som var kommet til skade.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark