Ekstra Bladet

Stein Bagger aendrede mit liv

- LINETTE KRØGER JESPERSEN linette@eb.dk

Entertaine­ren Finn Nørbygaard gik fra at vaere mangemilli­onaer med naesten en halv milliard kroner på bankbogen til at ligge fattig og hyle i fosterstil­ling i tre måneder, fordi hans formue i overvejend­e grad var bundet op på storsvindl­eren Stein Baggers fup-forretning­er i IT Factory.

Og selv om nedturen efterfølge­nde var ved at koste ham hans aegteskab, så er han nu så langt, at han kan sige, at Stein Bagger aendrede hans liv.

– Bag hver forbryder er der et menneske, og jeg har den holdning, og det kan vaere, det er, fordi jeg er psykoterap­eut, at han også skal have en chance, siger han.

Faktisk spiller Stein Bagger stadig en stor rolle i Finn Nørbygaard­s liv.

Udløste noget

– Jeg er faktisk også kommet til at taenke på, at Stein er mit held.

Jeg kan sige det meget koldt ved, at den betydelige foredragsa­ktivitet, jeg har, ville jeg under ingen omstaendig­heder have haft, hvis det ikke var for ham, siger han om foredraget 'Rejs dig, kom igen staerkere', som han har holdt i syv år.

– Det kunne jeg ikke have holdt, medmindre jeg ikke Finn Nørbygaard var et af ofrene for Stein Bagger. Men han har vendt det til noget positivt.

have vaeret igennem det med Stein. Det betyder ikke, at jeg takker Stein Bagger.

Jeg vil bare sige, at det, han udløste hos mig på den lange bane, var, at der også

voksede en Finn version to op, siger han. Komikeren erkender nemlig på bagkant, at den enorme formue faktisk ikke gjorde noget godt for ham.

– Jeg var ikke verdensmes­ter i at tackle det, da jeg fik at vide, at jeg var 437 millioner kroner vaerd. Der gik sofa i den. Jeg gad ikke rigtigt, siger han.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS ??
FOTO: ANDERS BROHUS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark