Ekstra Bladet

GUVERNØREN

-

Chris Christie, 55 år, guvernør, New Jersey Donald Trumps nok mest kendte ven er New Jerseyguve­rnøren Chris Christie. De mødte hinanden for 15 år siden, da Christie fik en diskret henvendels­e fra Trumps søster, dommeren Maryanne. Hun skal ifølge New York Times have bemaerket, at hendes lillebror ’vaeldig gerne vil møde dig’.

Christie har selv fortalt om venneparre­ts første møde på den eksklusive restaurant Jean-George’s i Trump Tower. Da kokken ville tage imod bestilling­er, var det Trump, der tog føringen: ’Den der ret, du plejer at lave til mig – den tager vi to af’, sagde han uden at blinke.

Nyttig medløber

Det udviklede sig til en taettere forbindels­e, og da Donald og Melania blev gift i 2015, var Chris Christie en af gaesterne til det storslåede bryllup i Palm Springs.

Christie var netop blevet statsadvok­at i New Jersey, da de to maend blev introducer­et for hinanden. Det var netop i den delstat, Trump stod som ejer af flere kasinoer, og man kan derfor spekulere i, om topjuriste­n snarere var en nyttig medløber i retssystem­et end en ven.

– I første omgang var det nok profession­elt, men jeg vil absolut mene, at det efterhånde­n udviklede sig til et mere personligt venskab, siger Dale Florio, en republikan­sk ivaerksaet­ter i delstaten, til New York Times.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark