Ekstra Bladet

Ego-minister Pape Poulsen

- Erik Sørensen Hørup Sydals

Vi har fået en justitsmin­ister, der ligesom de fleste af sine kolleger kun er havnet på en ministerta­buret, fordi han er en kendt person, og fordi vi for tiden har en statsminis­ter, der har erkendt, at han kun ved at lukke andre egoister ind i varmen kan klaebe sig til sin statsminis­tertrone. Herfra han kan udleve det luksusliv, han mener, han er i sin ret til – mest på grund af, at han tager sig mange friheder på folkets regning.

Da Søren Pape Poulsens intelligen­s ikke engang kan leve op til en speditørst­illing, er det klart, det går galt, når han nu har plantet sig på en ministerta­buret. Han tror virkelig på, at han vil indskrive sig i annalerne som manden, der fik udryddet al ondskab her i verden ved at fordoble alle faengselsd­omme og her til sidst at forbyde rygning i faengslern­e.

Jeg er absolut ligeglad med, at han privat er numsepirat, men er ikke ligeglad med, at han tager alle os andre i røven med sin uvidenhed om alt det, han prøver på at gøre sig populaer på. Det er trods alt alle os andre, der kommer til at betale regningen for alle hans tåbelighed­er.

Det arme, underbeman­dede faengselsv­aesen får noget at se til, når de barske banditter oplever, at de ikke må taende sig en smøg. Dronning Margrete og resten af familien var ude af landet til begravelse, men det var J. Hartmann helt rolig over.

 ??  ??
 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Vi andre betaler regningen for Søren Papes dårlige beslutning­er, frygter Erik Sørensen.
FOTO: STINE TIDSVILDE Vi andre betaler regningen for Søren Papes dårlige beslutning­er, frygter Erik Sørensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark