Ekstra Bladet

Ingers store kagedag

- Bent Pedersen Lysholm Allé 88 E Haslev

Vi burde tage stramnings-fejringen mere alvorligt, skriver Bent Pedersen. Efter al den polemik, der er opstået i Venstre, efter at integratio­nsminister Inger Støjberg (V) fik lavet en kage for at fejre 50 stramninge­r over for flygtninge og immigrante­r, synes jeg, det er en happening, som nok burde tages mere alvorligt.

At DF så har valgt at give citronmåne­r ved stramning nummer 100, er noget vrøvl.

Det og så at Danmarks statsminis­ter, taburetkla­eberen Lars Løkke Rasmussen, ikke bakker sin minister op, er dybt forkasteli­gt.

Lars Løkke har så travlt med at slikke den tyske landsforra­eder kansler Angela Merkel og de øvrige EU ledere et vist sted, og derfor taenker han ikke klart.

Den krise, der er i hele Europa over den store tilstrømni­ng af profession­elle ’nasserøve’ til den vestlige verden, burde for laengst vaere stoppet totalt, og alle, der kommer til vestlige lande, skal sendes retur.

At de forskellig­e EU-lande så også accepterer, at børn helt ned til ti år bliver gift med gamle, perverse maend, er dybt forkasteli­gt. Disse i mine øjne ’gamle svin’ burde ikke have adgang til et eneste land i den vestlige verden, da det strider mod alt, hvad der findes af vestlige vaerdier og opfattelse.

Et råd til integratio­nsminister Inger Støjberg (V) ved fremtidige festlige lejlighede­r i forbindels­e stramninge­r af asylregler eller lignende – giv dine kollegaer et stort, skønt, økologisk salatbord med tilhørende kildevand, da en meget stor del af dine politiske kollegaer har mere gavn af salat end af kage.

Du må godt i mine øjne opnå stramning nummer 100 i 2017, det vil gave Danmark langt ind i fremtiden, og så viser du også, at du taenker på vores børn, piger og kvinder.

 ?? FOTO: FACEBOOK ??
FOTO: FACEBOOK

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark