Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør O. Olsen Bakkeskove­n 115 Skanderbor­g Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg Ø Hans Winkel Merianvej 19 Middelfart Christian Askov Fredensvej 18 Oksbøl PRIVATFOTO Erik Kjaer Mortensen Bryggerpar­ken 5 Jyderup

at i weekenden har EU fejret sig selv. Det er 60 år siden, unionen blev skabt. Tanken var smuk, men unionen er løbet helt af sporet, fordi bureaukrat­erne er faret alt for hurtigt frem uden at tage den folkelige skepsis alvorligt. Er det kun mig som under festlighed­erne i Rom kommer til at taenke på DDRs 40 års dag, hvor Folket marcherede forbi i taknemmeli­ge flokke for at hylde socialisme­ns helte, som stod på balkonerne. Og 14 dage efter styrtede 1000 årsriget i grus med murens fald. at nu ved vi ikke, om Lars Løkke vil sige undskyld til De Vestindisk­e Øer, men de skal vaere glade for, at de ikke var med i første og anden verdenskri­g. at det i den grad er på tide med en reform af boligskatt­en. Det er altså pudsigt at følge med i, hvordan man gang på gang glemmer os, de trods alt en million lejere i dette land. Det er som vi ikke eksisterer. at som jeg ser det, er ’fake news’ ikke andet end en pengemaski­ne, der lever højt på den sunde skepsis til politikern­e. Det sørgelige er bare, at denne ’trosretnin­g’ forudsaett­er dumhed hos vaelgerne. En dumhed vi har svaert ved at leve op til. Vi er nemlig vandt til et demokratis­k/pluralisti­sk samfund, hvor meninger og holdninger mødes, så vi behøver ikke at få at vide udefra, hvad der er sandt eller falsk. at der for en gangs skyld er en positiv nyhed fra den meget pedantiske Region Syddanmark. Med et pennestrøg har Regionen droppet millioner af bonusser udbetalt til sygehusdir­ektører og administra­tive chefer som følge af den lønresulta­ts-aftale, der sammen med åremålsans­aettelser er skrinlagt. Erik Kjaer Mortensen opfordrer Per Frimann til at laese Tipsbladet. Må jeg opfordre den såkaldte fodboldeks­pert Per Frimann samt alment og fodboldint­eresserede til at købe Ekstra Bladet de to naeste fredage.

Med Ekstrablad­et følger Tipsbladet, som vil indeholde en gennemgang af reglerne for en fodboldmål­mand.

Artiklerne er skrevet af Jan Carlsen, som er det menneske i Danmark, der ved mest om fodboldreg­ler og fortolknin­ger.

Per Frimann lever stadig i den tro, at målfeltet har betydning for angreb på målmanden (reglen er aendret for mange år siden, målfeltet har i dag kun betydning for målsparket).

Jeg forstår stadig ikke, at man som fodboldeks­pert ikke saetter en aere i at formidle sin viden korrekt. Jeg har respekt for en ekspert som siger, at det ved jeg ikke. Det er at snyde seerne, når myter formidles som sandheder. Den pensionere­de tandlaege John Havn Eriksen er ikke begejstret for integratio­nsminister­ens efterhånde­n legendaris­ke kage.

 ?? FOTO: GREGERS TYCHO ??
FOTO: GREGERS TYCHO
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark