Ekstra Bladet

Det er jo vanvittigt

BORTFORKLA­RINGEN NEJ, KOMMUNER

-

på behovet for endnu flere spin-millioner er, at det er blevet mere indviklet at

mene vaere politiker. Man skal vide så meget, og meget om meget... Og helst med det samme. Man kunne indvende, at politikern­e kunne vente med at mene noget, til de har sat sig ind i tingene?

påstår også, at de bliver nødt til selv at købe sig til yderligere ekspertbis­tand, udover deres i forvejen veludruste­de politisk-økonomiske sekretaria­ter. Tankegange­n er, at opposition­en nok ikke kan stole på, hvad vores enorme embedsappa­rat i ministerie­rne regner sig frem til. Men er de virkelig så pilrådne i ministerie­rne, at man naermest skal have to kaempe, parallelle hold regnedreng­e i vores lille land? Og hvis det er med dén

på konsulente­rnes på – hvem siger så, man kan stole ’fakta’? Borgen bliver endnu svaerere at traenge ind i.

pengene kommer efter al sandsynlig­hed til at gå til yderligere ’sminke’ af politikern­e, der i forvejen staeser rundt mellem quiz-shows og lynintervi­ews om, hvordan de steger flaeskeste­g eller genbruger deres selskabskj­oler. Mens de efter endnu flere vaelgerana­lyser bedre kan spytte dét ud, de tror, folk gerne vil høre – og dermed kan blive genvalgt.

har gjort det svaerere at tale med og diskutere med politikern­e. Ikke nemmere. Heller ikke for pressen. Balancen tippede allerede for ti år siden – der er langt flere kommunikat­ionsfolk end journalist­er. opgiver også i stor stil at vinde gehør

eller forslag direkte på Christians­borg. for deres plager De ansaetter gud-bedre-det også spindoktor­er og konsulente­r til at råbe politikern­es spindoktor­er op. Det er jo vanvittigt! Vi har 179 medlemmer af Folketinge­t – hvorfor kan en borgmester ikke ringe til sit lokale folketings­medlem? Eller til den relevante udvalgsfor­mand?

 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ??
FOTO: JACOB EHRBAHN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark