Ekstra Bladet

DER MANGLER POWER, ÅGE!

-

på en haederlig café i centrum af Cluj kan fås for under en flad ti’er, men der var desvaerre ikke tre billige point at hente på det relativt nye stadion i den rumaenske provinsby.

Mens temperatur­en sneg sig ned på frysepunkt­et som kampen skred frem, så var der sgu’ heller ikke me-

EN KOP KAFFE

get varme at hente i det danske spil, hvor specielt de offensive indslag var få, tilfaeldig­e og uden flair, fart

havde rystet posen med bolsjer og landet en startopsti­lling, hvor Andreas Cornelius skulle ligge helt fremme med Christian Eriksen bag sig som en slags haengende angriber.

Succes? Naeh – hver for sig spillede både Cornelius og Eriksen ganske udmaerket, men som samlet angrebssty­rke virkede det langtfra.

Sat i relief af Martin Braithwait­es indskiftni­ng, der gav noget mere power.

ÅGE HAREIDE

sloges bravt og vandt masser af dueller med ryggen til målet, men Christian Eriksen er jo ikke manden, der søger

ANDREAS CORNELIUS

andenbolde­ne og da der heller ikke kom mange andre løb fra midtbanen, så sloges Cornelius forgaeves.

FCK-angriberen blev også totalt sultet af mangel på indlaeg fra kanterne, hvor Ankersen og Riza Durmisi bare ikke leverede varen.

han var trods alt manden, der sammen med Mathias Zanka Jørgensen havde de største danske chancer og specielt sparket fra Tottenham-profilen i slutningen af første halvleg burde have fået de

ERIKSEN? TJAE,

rumaenske netmasker til at blafre.

I det hele taget burde Åge Hareide sende sit 3-5-2-system til et gevaldigt servicetje­k. Eller skrotning.

Specielt den offensive del af festen var et rent afdansning­sbal og med så mange mand på midten, så mangler der folk helt oppe i frontzonen.

landstraen­er havde dikteret hurtigt og direkte spil, men så burde han måske have bragt typer som Lasse Vibe og Martin Braithwait­e fra start. Og direkte og fart betyder vel ikke et vaeld af lange pedaler op foran.

Rent faktisk er det svaert at se, at Åge Hareide har skabet en reel fremgang på det danske landshold siden sin tiltraeden. Selvom potentiale­t og materialet er

DEN NORSKE

vaere aerlige: Landsholde­t rammer et historisk lavpunkt når det kommer til interessen. Jo, de to gange 45 minutter en kamp som den i rumaenske Cluj skal nok fastholde folk, men ellers?

Ikke rigtig vel – og en langgaber som den i Rumaenien fyrer i hvert fald ikke op under begejstrin­gen for det danske fodboldlan­dshold.

LAD OS BARE

billet til VM i Rusland selvfølgel­ig gøre, men lige nu er der ingen grund til at pakker kuffertern­e, veksle rubler og købe rejseguide­n ’Putins Rusland’.

Det mest opmuntrend­e var sådan set, at Polen nappede alle tre point i Montenegro.

DET VIL EN

Det betyder ganske vist, at førsteplad­sen i gruppen og den direkte kvalifikat­ion til VM med 99 procents sikkerhed tilhører Polen.

Til gengaeld er andenplads­en stadig i spil i voldsom dyst med Montenegro, Rumaenien og måske Armenien – og så må Åge Hareide og spillerne jo tage den play-off-kamp med som den placering giver på vejen til VM i Rusland.

kan gøre sig de forhåbning­er, så skal der simpelthen leveres på en helt anden hylde

Ikke mindst offensivt – og så må vi håbe, at spillere som Nicolaj Jørgensen, Kasper Dolberg – og måske en Nicklas Bendtner kan give det danske angreb en ordentlig skud pulver.

Der er i den grad brug for mere krudt i kanonerne!

MEN FØR MAN

Rent faktisk er det svaert at se, at Åge Hareide har skabet en reel fremgang

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark