Ekstra Bladet

Skal tilbage på landsholde­t

-

TRONDHEIM (Ekstra Bladet): Rosenborg holdt lørdag den årlige ’Åpen Dag’, hvor fans kan overvaere traeningen, snakke med spillere, hygge sig og måske købe lidt ind i fanshoppen – selv om det ikke er det vigtigste.

I år gav dagen omkring 30 solgte saesonkort oven i de små 10.000, der allerede var langet over disken plus ca. 400 solgte trøjer, hvoraf Bendtner og nummer 9 prydede ryggen af en del.

Men for sportsdire­ktør Stig Inge Bjørnebye er det tallene på måltavlen, der taeller – også selv om en Bendtner-effekt naturligvi­s er velkommen:

– Det er jo vanskeligt at sige endnu. Vi ser, der er en kommerciel effekt, og sportsligt er det helt klart et boost at få en spiller ind med så høj kvalitet. Det ved jo alle i Danmark, siger sportschef­en.

– Der er en anden effekt, som er en enorm opmaerksom­hed rundt omkring i Norge – og Danmark. Først og fremmest chokket over, at han valgte norsk fodbold. Men det er et staerkt signal fra ham. Han kommer her, skal søge kontinuite­t, og så skal han score mål og vende tilbage til det danske landshold.

– Er det et projekt for jer, at han spiller på landsholde­t?

– Ja, for det betyder succes! Selvfølgel­ig. I Rosenborg mener vi bestemt, vi kan tilbyde ham den rigtige udfordring nu. Det ser han selv, og derfor har vi en vaeldigt tydelig faelles forståelse af, hvorfor vi gør det her. Der er én stjerne i truppen, og det er holdet! Det tror jeg, Nicklas saetter pris på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark