Ekstra Bladet

Frygter ikke laengere Se og Hør

-

Den 48-årige komiker har igennem årtier sat sit eftertrykk­elige praeg på den danske populaerku­ltur og stukket naesen frem i en grad, der har kostet adskillige ture på forsiderne af blade og aviser og talrige slagsmål med sladderbos­ser og chefredakt­ører.

– Jeg er ikke laengere så bange for, at nogen skriver noget om en, som man bliver ked af. I gamle dage kunne man godt vaere nervøs, når et Se og Hør kom på gaden, og man havde vaeret i byen og vaeret fuld: ’Har de taget et billede af det? Har de vinklet det på en eller anden måde? Eller har de simpelt hen bare fundet på noget?’, siger Casper Christense­n til Ekstra Bladet og fortsaette­r:

– Folk laegger ikke laengere så meget maerke til det. I’m sorry, Se og Hør, men hvis man er på jeres forside i dag – who cares? Det er stadig ubehagelig­t, men det er ikke altafgøren­de. Så på den måde er det faktisk blevet meget rart, at de gode historier og de rigtige interviews nu får mere plads.

Tiden som skandale-konge er dog for laengst forbi, og det er der en ganske naturlig forklaring på.

– Levetiden på nettet er så kort, så hvis nogen skulle finde på at skrive på nettet, at man er en kaempe idiot, så er det vaek ti sekunder senere. Måske er det, fordi jeg er blevet gammel, og ingen gider skrive om mig. Det kan vaere forklaring­en.

– Hvordan har du med Ekstra Bladet?

– Det mest besynderli­ge jeg faktisk altid har haft d get godt med Ekstra Blad kan egentlig godt lide, spiller ’den fraekke dreng savner måske lidt, at der – gamle dage – er ressource forfølge nogle historie voldsommer­e. Det opvej lidt tomme kalorier, som d så skal vaere plads til.

– Jeg har aldrig lagt s mod Ekstra Bladet. Jeg tj Ekstra Bladet på min t hver dag for lige at blive teret på, hvad underhold verdenen blandt de unge nesker byder på.

Jeg har faktisk altid haft det meget godt med Ekstra Bladet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark