Ekstra Bladet

Hold dig fra norsk superstjer­ne!

- ANDERS BERG abj@eb.dk

Nicklas Bendtner har ikke engang vaeret i Trondheim i Norge i en måned, før han fået et rigtig godt råd med på vejen. En venligt ment advarsel, kan man måske kalde det.

For Ohi Omoijuanfo fra Stabaek, der er et af den norske ligas største angrebstal­enter, kommer med en paen og humoristis­k løftet pegefinger til Bendtner.

Han ved, at danskeren kan lide at feste. Men for ikke at falde i fest-faelden, bør han undgå et af Norges største sportsfaen­omener.

En skisportss­tjerne, som har bopael i netop Trondheim.

Stabaek-spilleren er sikker på, at Bendtner kan dy sig i nattelivet, hvis han bare holder fra en vis OL-guldvinder.

– Det kan han da ... Så laenge han ikke møder Petter Northug, så tror jeg, det kommer til at gå ham godt, siger Ohi Omoijuanfo med et smil til norske VG og uddyber sin lille advarsel:

– Jeg har hørt, at Northug er en festabe, så Bendtner har bare at holde sig vaek fra Northug, så tror jeg, at det nok skal gå, siger han.

Ohi Omoijuanfo kan have en pointe, selv om han nu nok siger det med et glimt i øjet. Bendtner og Northug har nemlig en lidt for festlig ting til faelles. Desvaerre ikke en positiv en af slagsen: spritkørse­l.

Stjerner på afveje

I 2013 blev Bendtner som bekendt frakendt kørekortet i to år, fordi han med en promille på 1,75 kørte imod kørselsret­ningen på Gammel Strand i indre København. Dermed endte den bytur ikke efter planen for danskeren

Et lignende nummer lavede den norske superstjer­ne Northug godt et år senere i naer sit hjem i Byåsenved i Trondheim.

Her kørte han såmaend galt i sin bil med alt for høj en promille.

Som om det ikke var nok, kørte han vaesentlig staerkere end de tilladte 40 kilometer i timen.

Komisk nok skriver VG, at Petter Northug tidligere har joket med Nicklas Bendtners eskapader uden for banen og tilbudt danskeren en guidet tur rundt i Trondheim.

Det skal nok blive interessan­t, hvis den date bliver til noget.

Stor respekt for Bendtner

Bendtners norske fest-rådgiver, Ohi Omoijuanfo, forventer ikke, at han overgår danskeren på topscorerl­isten i Tippeligae­n, som sparkes i gang den kommende weekend. Faktisk har han stor respekt for Bendtners evner og fortid.

– Jeg er jo Arsenal-fan, så det er cool, at en tidligere Arsenal-spiller skal spille her i Tippeligae­n. Jeg er sikker på, at Bendtner kommer til at score masser af mål, når han spiller for Rosenborg. Hvis han lider lidt af måltørke nu, så tror jeg hurtigt, den bliver afsluttet, når han først er kommet i gang, siger han.

Nicklas Bendtner, Mike Jensen og resten af Rosenborg-mandskabet har saesonprem­iere i Tippeligae­n søndag 2. april, hvor de møder Odd hjemme.

Men allerede i dag kan Bendtner komme i kamp, når Rosenborg møder Brann fra Bergen i den norske super cup.

Bendtner har bare at holde sig vaek fra Northug, så tror jeg, at det nok skal gå

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Nicklas Bendtner har fået et godt råd til, hvordan han skal undgå de farlige fristelser, der lurer i det norske natteliv, fra en angrebskol­lega i den norske Tippeligae­n.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Nicklas Bendtner har fået et godt råd til, hvordan han skal undgå de farlige fristelser, der lurer i det norske natteliv, fra en angrebskol­lega i den norske Tippeligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark