Ekstra Bladet

Har intet med sagen at gøre

-

Ved retsmødet 24. marts udviste Ian Ramm Hansens forsvarer, Berit Ernst, stor utilfredsh­ed med, at Jan 'Clark' Jensen pludselig dukkede op i den verserende retssag.

Her fandt hun det meget upassende, at der ud af det blå blev stillet spørgsmål til sagen om ’Clark’s forsvinden, der ’absolut intet har noget med den aktuelle sag at gøre’.

– Mig bekendt har min klient ikke nogen specielle relationer til den pågaeldend­e, sagde hun og tilføjede, at der var tale om et muligt karaktermo­rd på en eller flere af de tiltalte i sagen.

Under retsmødet fremviste anklageren billeder af Ian Ramm Hansen, hvor han var iført sin rockervest. Her kunne man se, at Ian havde det angivelige drabsmaerk­e på sin vest i august 2015, mens han ikke havde det tilbage i sommeren 2013.

Altså på et eller andet tidspunkt i den mellemligg­ende periode har rockeren fået det omtalte maerke udleveret.

Spurgte til forsvundet

Ved retsmødet dokumenter­ede anklageren også en kommentar på Facebook, hvor en anden rocker på Ians Facebook-side havde skrevet 'ha ha, I know how to hide a body'. Det var i efteråret 2015.

– Har det noget med Jan ’Clark’ Jensen at gøre, spurgte anklageren.

– Nej, det er noget fra filmen ’Fredag den 13.’ (en meget kendt gyserfilm, red.), svarede Ian Ramm Hansen.

Ved det efterfølge­nde retsmøde, mandag 27. marts, var en betjent, der arbejder ved Rigspoliti­ets Nationale Efterforsk­ningscente­r (NEC), indkaldt som vidne.

Fik maerke for drab

Her forklarede han, at han som led i sit arbejde i en årraekke har beskaeftig­et sig med isaer Bandidos.

Han beskrev også, hvordan en anden rocker, der blev dømt for et drab begået i december 2013, fik det omtalte Coup de grace-maerke på årsdagen for drabet.

Over for Ekstra Bladet har Jakob Buch-Jepsen ikke ønsket at udtale sig yderligere om, hvorfor han bragte sagen om den forsvundne 'Clark' på banen i sagen om trippeldra­bet.

– Der er tale om en verserende sag, og hvad jeg har at sige, bliver sagt i retten, siger anklageren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark