Ekstra Bladet

Mysteriet om Clark

-

Liget af eks-rockeren Jan ’Clark’ Jensen er aldrig fundet, og der er nemlig absolut ingen konkrete spor i det mystiske sag.

Kilder med indsigt i rockerverd­enen, både blandt kriminelle og blandt myndighede­rne, vurderer, at eks-rockeren er blevet draebt i et kriminelt opgør, og at morderen – eller morderne – efterfølge­nde har skaffet liget af vejen.

Den perfekte forbrydels­e

Dermed kan det angivelige drab på ’Clark’ vaere den perfekte forbrydels­e.

På tidspunkte­t, hvor Jan ’Clark’ Jensen forsvandt i 2011, var politiet på Sjaelland ved oprulle en større sag om narkotika.

Den lille gruppe omkring bagmanden var tilsynelad­ende klar over, at politiet var i haelene på dem, og de frygtede, at nogen med kendskab til narkoringe­n skulle have ’sunget’ til myndighede­rne.

Bil fundet udbraendt

Eksrockere­n Jan ’Clark’ Jensen blev set sidst i live 7. december 2011, hvor han i bil forlod sin davaerende kaerestes hjem i Gersagerpa­rken i Greve. Det skete om aftenen omkring kl. 19.45.

Nogle dage senere blev ’Clarks’s bil fundet udbraendt på en øde parkerings­plads ved Vestskoven og Risby Studierne i Albertslun­d.

Eksrockere­n var førtidspen­sionist og var både hjerteog lungesyg. På den baggrund var han til regelmaess­ige kontrolbes­øg på Centralsyg­ehuset i Naestved.

På grund af helbredsti­lstanden var han afhaengig af forskellig­e former for livsvigtig medicin. Både medicinen og hans ligeledes uundvaerli­ge briller blev fundet i hans venindes hjem, efter at han forsvandt.

Omvendt var hans pas forsvundet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark