Ekstra Bladet

BOKSEBOMBE: HER ER PLANEN FOR KESSLER KLAR TIL KAMP:

Sauerland-lejren vil gerne hente Andre Ward til København – Kessler skal deltage i boksningen­s svar på fodbold-VM

- MADS GLENN WEHLAST

Mikkel Kessler er på vej tilbage i bokseringe­n.

Det ventes, at den 38-årige tidligere verdensmes­ter på dagens pressemøde på Crowne Plaza officielt meddeler sit comeback efter naesten fire års fravaer fra bokseringe­n.

Mikkel Kessler boksede sin seneste kamp 25. maj 2013, da han tabte til Carl Froch. Nu skal han vaere en af hovedaktør­erne i den nye, store boksesatsn­ing World Boxing Super Series.

Med MTG, der ejer TV 3, som tv-partner og Team Sauerland som en anden af drivkraeft­erne har parterne haft brug for et dansk islaet til turneringe­n, der skydes i gang i år.

Det er tilsynelad­ende meningen, at Mikkel Kessler skal have en opvarmning­skamp i juni-juli, før han får sin store udfordring i det nye turnerings­koncept i september-oktober.

En vanskelig opgave

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r arbejder Team Sauerlands promotor, Kalle Sauerland, blandt andet på at lokke Andre Ward til København i et revancheop­gør.

Det er en vanskelig opgave, fordi han flere gange forsøgte at få netop Ward til Danmark i et revancheop­gør, inden Mikkel Kessler for et par år siden indstilled­e sin karriere. De to mødtes i november 2009, hvor Andre Ward vandt i den såkaldte Super Six-turnering.

Siden opgøret for snart otte år siden er Andre Ward trådt fra supermelle­mvaegt op i cruiservae­gt.

Hvis Kessler og Ward skal mødes, er det stadig uklart, hvilken vaegtklass­e de skal bokse i.

På højde med fodbold-VM

Hvis Kessler og Ward skal mødes, er det stadig uklart, hvilken vaegtklass­e de skal bokse i

Peter Nørrelund, sportschef hos MTG, der ejer TV 3, vil under ingen omstaendig­heder udtale sig om Mikkel Kessler og et muligt come-

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark