Ekstra Bladet

Datteren Sarah Den åbenmunded­e

-

Lillesøste­r Sarah Zobel er nok den mest åbenmunded­e i Zobel-familien, når det gaelder privatlive­t.

Den 43-årige psykolog var gift med balletdans­eren Alexander Kølpin, som hun har to børn med.

Men kaerlighed­en gik i stykker efter 14 år, da hun kastede sin kaerlighed på popsangere­n Burhan G.

Og psykologen holdt bestemt ikke igen, da hun skulle fortaelle, hvordan skilsmisse­n påvirkede hende.

– Det er jo ikke bare et forhold, det går ud over. Det er hele ens liv: børn, økonomi, bolig, familien, venner, svigerfami­lien. Du traeffer et valg, og det går ud over alle dine naermeste. Det er raedselsfu­ldt, lød det dengang til magasinet Cover Kids.

Gode råd til sexlivet

Selv om Sarah Zobel er ni år aeldre end sin kaereste, så ville hun gerne give ham muligheden for at vaere far, og tre år efter skilsmisse­n an- noncerede parret, at de ventede en lille dreng.

Og her gik lillesøste­r Zobel heller ikke stille med dørene, når det gjaldt om at fortaelle, hvor svaert det kan vaere at have sex, når man er højgravid, og hun havde masser af tricks i aermet til vordende mødre.

– Og kaere piger, husk på, at man skal holde sig attraktiv i denne periode. Man har måske mest lyst til at dingle rundt i noget løst tøj og lade det hele vokse til, men det er netop vigtigt i denne periode, at man hiver shaveren frem og shaver sig de steder, man skal shave sig, og det er super-meget mere besvaerlig­t, for man kan ikke se den og ikke nå ned til sine ben. Benet op på skamlen og så shave de ben, sagde Sarah Zobel i en raekke videoer for BabySam.

Sarah Zobel har haft smag for ’berømte maend’. Hun har også datet tennisspil­leren Frederik Fetterlein.

 ?? FOTO: HANNE JUUL/BILLED-BLADET ?? Caroline Zobel og eksmanden, Michael Agerled, har tre børn sammen. Hun er den af Peters Zobels børn, der har vaeret mindst eksponeret i offentligh­eden.
FOTO: HANNE JUUL/BILLED-BLADET Caroline Zobel og eksmanden, Michael Agerled, har tre børn sammen. Hun er den af Peters Zobels børn, der har vaeret mindst eksponeret i offentligh­eden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark