Ekstra Bladet

Datteren Rigmor Narkodømt erhvervskv­inde Datteren Caroline Undgår rampelyset

-

Den aeldste Zobel-datter, den 49-årige Caroline, er nok den mest ukendte i Zobel-familien.

Bortset fra skilsmisse­n fra aegtemande­n Michael Agerled, som hun giftede sig med som 24-årig, har hun holdt sig fri af omtale.

Hun er kunsthisto­riker og har tre børn med eksmanden. Fremtiden tegnede lys for den i dag 47-årige Rigmor Zobel, da hun i 1988 blev matematisk student fra Øregaard Gymnasium med et af landets højeste gennemsnit – 11 rent efter den gamle 13-skala.

Efter gymnasiet nåede hun både at vaere en efterspurg­t fotomodel og franskstud­erende ved selveste Sorbonne, inden hun returnered­e til Danmark, hvor hun i 1994 efter studier på Københavns Universite­t kunne kalde sig for cand.jur.

Rigmor Zobel har i mange år vaeret en del af inderkreds­en omkring kronprinsp­arret. Også af den årsag har hun siden sine helt unge år hyppigt optrådt i diverse kulørte blade. Interessen om Rigmor Zobels person eksplodere­de dog først for alvor, da hun i juli 2009 blev anholdt og sigtet i en sag om modtagelse og opbevaring af kokain med henblik på videresalg.

I Københavns Byret naegtede hun sig dengang skyldig, men endte alligevel med at få en dom for seks gange at have modtaget et gram kokain. For den brøde fik hun en bøde på 20.000 kroner.

Kokain-sagen har forfulgt Rigmor Zobel i de syv år, der er gået siden dommen. I sidste måned forsøgte hun gennem sin advokat at få slettet en raekke online-artikler, der hos flere danske medier omtaler hendes kokain-fortid. Pressenaev­net ville dog ikke efterkomme dette ønske fra Rigmor Zobel, lød det i afgørelsen 30. marts.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark