Ekstra Bladet

Teenager stukket 26 gange med kniv

- LINETTE K. JESPERSEN linette@eb.dk NAESTVED: SLAGELSE: AALBORG: KORSØR: HUNDIGE: RINGSTED: HOBRO: RØNNE:

En teenager blev stukket med mindst 26 knivstik i ansigtet, ryggen, ben og arme, da han blev angrebet ved en tankstatio­n i Valby, København.

Det fremgår af anklageskr­iftet mod en 23-årig mand, der nu er blevet tiltalt for drabsforsø­get, der fandt sted 19. august sidste år ved 2.00-tiden, i forening med tre ikke identifice­rede medgerning­smaend.

Flere gerningsma­end

– Teenageren blev overfaldet af tre til fire gerningsma­end, og han har forklaret, at han sad i en bil, mens de stak ham. Han blev fundet ude foran bilen, siger anklager Søren Harbo.

Offeret har afgivet forklaring til politiet, men anklageren ønsker ikke at sige naermere om et muligt motiv før retssagen.

En 27-årig mand er tiltalt for ved råd, dåd eller tilskyndel­se at have medvirket til, at ofret blev udsat for grov vold ved at have fortalt den nu tiltalte for drabsforsø­get, at ofret befandt sig ved tankstatio­nen.

Han er ikke tiltalt for medvirken til drabsforsø­g, fordi anklagemyn­digheden ikke kan bevise, at han var klar over, hvor alvorligt teenageren skulle overfaldes.

Bag tremmer

En dommer har netop besluttet, at den 23-årige tiltalte skal sidde varetaegts­faengslet, indtil der falder dom i En teenager blev overfaldet, mens han sad i en bil. Nu er der rejst tiltale i sagen. sagen. Den 27-årige, der er tiltalt for medvirken til grov vold, er på fri fod.

Ifølge anklageskr­iftet skete drabsforsø­get efter forudgåend­e aftale og planlaegni­ng,

og der tages forbehold for påstand om udvisning i forhold til den 23-årige

Politiet har undersøgt, om knivstikke­riet er sket i forbindels­e med en bandekonfl­ikt,

men det har ikke vaeret muligt at fastslå, at de implicered­e er i et bandemiljø.

Sagen skal køre til oktober ved Retten på Frederiksb­erg.

En mand begik indbrud i samme Netto tre gange i løbet af en tidlig morgen. Klokken 3.13 lød alarmen første gang. Klokken 5.05 gik alarmen igen i Netto, og politiet lagde sig nu på lur, og da manden igen kom til butikken, blev han anholdt klokken 5.39.

En mand blev standset i en bil, hvor passageren ikke havde spaendt sikkerheds­selen. Det viste sig, at føreren var påvirket af kokain, og den 20-årige passager havde 30 klumper hash på sig.

Politiet måtte rykke ud til en café, hvor en 21-årig mand havde fået knust et glas i ansigtet. Han blev kørt på sygehuset, og imens fandt politiet frem til en 23årig mand, som blev anholdt på en anden adresse.

Nordjyllan­ds Politi har gennemført en omfattende anholdelse­sog ransagning­saktion, kaldet Operation Tersus, der var rettet mod det etablerede indbrudsmi­ljø. Ni er anholdt, og flere steder blev ransaget, hvor der blev beslaglagt enkelte tyvekoster.

Fire personer blev kørt til Slagelse Sygehus og undersøgt for røgforgift­ning, da der udbrød brand i en lejlighed. Et taendt stearinlys havde antaendt et chatol, som blev meget skadet af ilden, men det lykkedes for brandvaese­net at få ilden hurtigt under kontrol.

En mand tabte sin kasket på stationen, fik overbalanc­e og faldt ned på skinnerne, da han ville samle den op igen. Et tog var på vej ind, men det lykkedes at få hevet manden op, inden toget nåede helt frem.

Politiet fik anmeldelse om et knivstikke­ri, men det viste sig, at det blot var en mand, der havde forsøgt at håndtere en kokosnød med en kniv og var kommet til skade. Det havde mandens søn misforståe­t. Han troede, at faderen var blevet stukket med kniv på gaden og slog alarm.

Efter indbrud mod en villa, hvor en del blev stjålet, lykkedes det at spore tyven via en aktivering af Findmyipho­ne. Tyv og tyvekoster blev sporet til en adresse i Arden, og tyvekoster­ne udleveret til rette ejer.

En bil blev påkørt på en parkerings­plads af en varevogn. Det resultered­e i en større bule.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark