Ekstra Bladet

DET LUGTER LIDT AF FISK ...

-

Det er en maerkvaerd­ig verden, vi lever i. Venstre-ministeren Esben Lunde Larsen får en stor naese for at have brudt ministeran­svarlighed­sloven og løjet for Folketinge­t. Det plejer at vaere lig med en fyring, men tilsynelad­ende var det nok med en undskyldni­ng.

DF bør tage sig sammen – det er ikke rimeligt, at kontanthja­elpog dagpengemo­dtagere bliver straffet så hårdt af systemet, hvis de saetter et komma forkert eller kommer til at begå en fejl.

Sikke en fest, man efterhånde­n kan holde på Christians­borg med de ekstra naeser, der render grinende rundt derinde og skåler med vennerne fra Venstre, der har fået fyldt deres lommer med penge fra kvotekonge­rne.

Og det fordi DF ikke håndhaever loven, men i stedet optraeder som nogle tøsedrenge. Per Mortensen Eskebjergg­ård Måløv DF har i år pustet sig op over for aeldremini­steren, transportm­inisteren og senest miljø- og fødevaremi­nisteren. Efter Esben Lundes undskyld, nåde og bebe tog de bjørneskin­det af og kom ud fra samrådet som en lille teddybjørn.

Messerschm­idt har mange gange brugt dette bjørneskin­d, og selv om han forsøgte at fjerne den grimme lugt, mens han har holdt sin lange bodspause, så haenger den grimme lugt fast i skindet, og derfor har Dansk Folkeparti sandsynlig­vis følt sig tvunget til at gå i knae og acceptere løgnen i dansk politik. Svend Åge K. Møller Grønlandsp­arken 30 A Esbjerg N

Når ministre fanges i løgn, bliver de fisk. Vi kan se, de bevaeger munden, men ikke høre, hvad de siger, mens de spyr talebobler ud og forplumrer vandene. Senest Esben Lunde Larsen og hans kvotekonge­r med stråmaend og konefinter – kendt fra finansverd­enens svindlere.

Ordførerne efterlyste stramninge­r. Nu viser et dokument 16 muligheder, der indgik i et slideshow, som de ikke blev oplyst om.

Det fik Esben Lunde Larsen til at gemme sig bag: ’Jeg er gået videre med de anbefaling­er, der virker efter min styrelses vurdering’.

Fisk lugter, når de er dårlige, og her lugter i den grad af fisk, som haenger ved alle. Måske er det også lugten af vaelgerfry­gt, der holder bl.a. DF fra at tage konsekvens­en, ligesom de heller ikke turde med Ole Birk Olesen ... Svend Erichsen Teglvaerks­vej 6 Nivå Undskyld er et fattigt ord, men nok til at beholde ministerpo­sten takket vaerre DF.

Spørgsmåle­t er stadig, om ikke Lunde er inhabil i kvotesagen, når ens parti til dels støttes af kvotekonge­rne i form af partistøtt­e.

Det lugter langt vaek af korruption og vennetjene­ster, men alt er åbenbart muligt, når Venstre er indblandet, og det har DF tilsynelad­ende ikke taget stilling til. Kvoter er for fiskere og ikke sofa-fiskere. Udøver man ikke selv erhvervet, skal man ikke tildeles kvoter og tjene på dem ved at udleje kvoterne til dem, der kun har mindre kvoter, hvilket DF heller ikke har taget stilling til.

At vaere gode venner med Lars Løkke betyder åbenbart mere, end at retfaerdig­heden sker fyldest. Gunnar Kvisgaard Knudsen Rugmarken 25 Tinglev

 ??  ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Han sagde undskyld, og så var alt godt igen for Esben Lunde Larsen. Det er bare ikke i orden, mener flere laesere.
FOTO: JENS DRESLING Han sagde undskyld, og så var alt godt igen for Esben Lunde Larsen. Det er bare ikke i orden, mener flere laesere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark