Ekstra Bladet

Shanghai saerlig vigtig for Haas

-

SHANGHAI (Ekstra Bladet): Hvis der er et team, der har dårlige minder fra Shanghai Internatio­nal Circuit, er det Kevin Magnussens Haas F1.

Og det har intet at gøre med bygerne og smoggen, som nok engang indhyller banen i en af verdens største byers nordlige forstaeder.

For et år siden lå Kinas Grand Prix som nummer tre i kalenderen, og amerikaner­ne ankom høje efter sjetteplad­sen i drømmedebu­ten uvirkeligt efterfulgt af en femteplads i Bahrain.

Shanghai blev stedet, hvor de kom ned på jorden. Weekenden var problemfyl­dt, og Romain Grosjean måtte nøjes med en 19. plads, mens teamkammer­at Esteban Gutierrez blev nummer 14.

Derfor er ugens grandprix saerligt vigtigt for Haas F1.

Plads til forbedring

– Det bliver en interessan­t test. At se hvordan bilen opfører sig, og om vi har laert af fortiden. Formel 1 har aendret sig meget, men sidste år havde vi store problemer med daekkene her, siger Romain Grosjean til blandt andet Ekstra Bladet i den kinesiske paddock.

– Kan vi reagere rigtigt, når vi får problemer? Sidste år i Kina gjorde vi hvert problem vaerre, fortsaette­r han.

Evnen til at reagere hurtigt og rigtigt, når noget ikke fungerer, er et område, hvor der ifølge franskmand­en er plads til forbedring på Formel 1’s nyeste hold.

– Sidste år kom vi fra to rigtig gode løb, og så var det meget slemt her. Nøglen er ikke at taenke på de dårlige ting, men ikke glemme de erfaringer, man fik. På den anden side er det en ny bil og ny daektype. Så også lidt et blankt stykke papir.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark