Ekstra Bladet

41-årige Chris draebt af terroriste­n

- PRIVATFOTO

Med fredagens angreb i Sverige mistede en familie i England en aegtemand, søn, far, bror og naer ven, da Chris Bevington blev offer for det seneste terrorangr­eb i Europa.

– Vi er alle knust over vores talentfuld­e, sympatiske og omsorgsful­de søn Chris’ uventede og tragiske død, siger John Bevington, far til den afdøde mand.

Det britiske udenrigsmi­nisterium bekraefter, at en britisk statsborge­r er omkommet.

– Politiet i Stockholm har bekraeftet, at en britisk mand blev draebt under angrebet i Stockholm. Vi støtter hans familie i Sverige og i Storbritan­nien. Vores tanker går til dem, oplyser en talsmand fra ministerie­t.

Men også en 39-årig belgisk kvinde og en svensk kvinde er blandt ofrene. Det samme er en 11-årig svensk pige.

Pigen var på vej hjem fra skole, da hun blev ramt af lastbilen. Hun havde aftalt at mødes med sin mor, som hun havde talt i telefon med, kort før angrebet fandt sted.

Kort efter blev Drottningg­atan aendret til terrorens slagmark, da en lastbil kørte gennem menneskema­engden.

Som Ekstra Bladet kunne fortaelle i går, nåede de to danske kvinder Vivi Karla Mortensen og Tina Kirsten Zarendorf kun med nød og naeppe at undslippe ondskaben, da de flygtede ind i en butik sekunder før, lastbilen drønede forbi butiksrude­n. – Biler skal ikke komme for taet på mig. Jeg har lige nu noget med lyde, men ellers er jeg ikke bange for at gå i Stockholms gader. Men jeg venter da på, at det sker igen, og jeg har sagt til min familie, at de skal holde sig langt vaek fra Strøget, sagde Tina, da Ekstra Bladet mødte de to kvinder efter angrebet.

Vivi Karla Mortensen er ikke bange efter oplevelsen.

– Det har ikke vaeret rart for vores familier, så det bliver godt at komme hjem. Vi har heller ikke rigtig kunne nyde den her tur, sagde hun.

Vi er alle knust over vores talentfuld­e, sympatiske og omsorgsful­de søn Chris’ uventede og tragiske død

41-årige Chris Bevington fra Storbritan­nien er blandt de draebte fra angrebet i Stockholm i fredags.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark