Ekstra Bladet

Knivstik sårer to maend i låret og armen på Amager

-

To maend er blevet stukket med en kniv på Amagerbrog­ade i København.

Den ene er stukket i armen, mens den anden er stukket i låret, oplyser politiet, der har sigtet en mand for grov vold

Knivstikke­riet fandt sted omkring klokken 00.45 natten til i går, da to gruppering­er stødte sammen på Amagerbrog­ade i naerheden af nummer 209.

Den centrale efterforsk­ningsleder ved Københavns Politi Jesper Beuschel oplyste tidligt i går morges, at politiet har vaeret massivt til stede i området efter knivstikke­riet, og at de foreløbig har anholdt en person.

– Vi har en idé om, hvem der er i den gruppe, der ankom til stedet. Og vi har også en fornemmels­e af, at en del af de involvered­e er kendt af politiet, siger Jesper Beuschel.

De to sårede har begge vaeret forbi skadestuen, men de er sluppet med overfladis­ke stik, oplyser efterforsk­ningsleder­en.

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om én eller flere gerningsma­end.

Den anholdte er efter afhøring blevet løsladt. Han er sigtet for grov vold, oplyser den centrale efterforsk­ningsleder Youssef Lharraki senere i går.

Den sårede søgte sammen med en hjaelper tilflugt på en vandpibe-café taet ved gerningsst­edet.

– Lidt over midnat hører vi noget råb og noget tumult, og så er der en af de ansatte eller en af vores gaester, der ser en blødende mand komme hen mod caféen.

– Vi tager ham ind. Der opstår selvfølgel­ig lidt panik inde på caféen, og vi lukker den af. Vi hjaelper ham, der bløder, og får tilkaldt politiet, siger Walid Saad, der ejer caféen, til Ritzau.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark