Ekstra Bladet

DRABET PÅ EMILIE MENG Politi afsøger station i Korsør

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

Området omkring Korsør station var i går morges afspaerret af politiet, der endnu en gang gennemgik området omkring stationen i forbindels­e med efterforsk­ningen af drabet på den 17årige Emilie Meng.

– Det er en ganske almindelig undersøgel­se i sagen. Vi reagerer ikke på et tip, men vi laver nogle opfølgende undersøgel­ser i vores efterforsk­ning, siger efterforsk­ningsleder Søren Ravn til Ekstra Bladet. Efterforsk­ningsleder­en fortaeller samtidig, at politiet ikke umiddelbar­t står over for et gennembrud i sagen endnu.

Sporløst forsvundet

Teenageren forsvandt sporløst fra stationen om morgenen 10. juli efter en bytur med sine veninder i Slagelse. Liget af den unge pige blev først fundet et halvt år senere i et moseområde ved Borup. Her stod det klart, at Emilie Meng var blevet udsat for en forbrydels­e.

Siden har Sydsjaella­nd og Lolland-Falsters Politi arbejdet på højtryk for at løse mordgåden, som har rystet En hundelufte­r fandt i dette vandhul liget af teenageren et halvt år efter, hun var forsvundet. Danmark. Seneste udvikling var i slutningen af marts i år, hvor et større antal betjente var til stede i området omkring Motala Vej i Korsør for at grave efter en raekke af pigens effekter på baggrund af et borger-tip. Gennemgang­en af jorden bag beboelseso­mrådet kunne dog ikke bringe efterforsk­ningen videre.

Det er fortsat ukendt for offentligh­eden, hvad den 17årige Emilie Meng blev draebt af. Men ifølge politiet mistede hun livet kort efter, at hun sporløst forsvandt fra Korsør Station.

Emilie Meng blev stedt til hvile fra Skt. Povls kirke i Korsør i januar, hvor flere hundrede mennesker var samlet for at sige farvel til teenageren.

Hendes drabsmand er fortsat på fri fod.

Vi laver nogle opfølgende undersøgel­ser i efterforsk­ningen

Hvem der begik en forbrydels­e mod Emilie Meng er stadig uopklaret.

 ?? FOTO: POLITI ??
FOTO: POLITI
 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ??
FOTO: PER RASMUSSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark