Ekstra Bladet

ILD I ONUACHU

BRANDVARM: Fortsaette­r nigerianer­en på samme plan, kan han blive blive 100 millioner vaerd for midtjydern­e

- Ege@eb.dk

Paul Onuachu er flyvende for i øjeblikket. Hans storform er med til at gøre midtjydern­e til det mest seriøse bronze-bud. Rasmus Nissen, der spottede, at Paul Onuachu var sluppet fri af Pierre Kanstrup inde foran mål.

Nissen slog en perfekt flanke lige ind i panden af nigerianer­en, der simpelt med hovedet kunne studse bolden i jorden og forbi Lukas Fernandes.

Store forventnin­ger

FC Midtjyllan­d har store forventnin­ger til, at Paul Onuachu med tiden kan blive klubbens dyreste salg nogen sinde. Og åbningsmål­et mod Sønderjysk­e sendte ham op på otte mål i de seneste syv kampe.

Den slags betaler udlandet rigtig mange penge for.

– Foreløbig har vi ingen planer om at saelge Paul Onuachu. Han spiller også for FC Midtjyllan­d det naeste år til halvanden, lovede sportsdire­ktør Claus Steinlein efter kampen.

– Vi vidste, at han skulle bruge 50 kampe på at finde ind i Superligae­n. Han rundede 100 kampe i dag, og der venter stadig store udsving, og han kommer vel ikke til at score otte mål i de naeste syv kampe, smilede FCM-bossen.

– Han besidder hele paletten. Han er hurtig, han kan drible, han har god teknik. Han er ikke kun en høj mand, der kan heade.

– Og det er klart når han scorer så mange mål, som han gør lige for tiden, så får udlandet også øjnene op. Senest har vi maerket interesse fra Kina. Men det er bare forespørgs­ler, men interessen er på niveau med det, vi tidligere har oplevet med vores store profiler, siger Claus Steinlein, der satte transferek­ord i klubben, da Pione Sisto blev solgt for 47 mio. kr.

– Vi saelger ikke Paul Onuachu for mindre end klubrekord, lovede Steinlein.

100 millioner vaerd

Internt bliver der i FC Midtjyllan­d gisnet om, at Onuachu kan indbringe op mod 100 mio. kr., men den slags beløb ønsker klubben ikke at kommentere. Det er imidlertid et faktum, at angribere bliver solgt for virkelig mange penge internatio­nalt i disse år.

Og på traenerbae­nken kunne Jess Thorup sende mange venlige tanker til sin to-meter mand i angrebet.

For 1-0 målet gav FC Midtjyllan­d fuld kontrol over en kamp, hvor Sønderjysk­e indtil da havde skabt de største chancer i. Sløset forsvarssp­il gav efter et kvarter Johan Absalonsen to muligheder for at bringe sølvvinder­ne i front, men skarpheden manglede i afslutning­erne.

Han besidder hele paletten. Han er hurtig, han kan drible, han har god teknik

Flot offensivt spil

Den livline udnyttede FC Midtjyllan­d til fulde og leverede op mod pausen noget af det bedste rent offensivt de har vist laenge. Det eneste der manglede var målene, hvor isaer Mikkel Duelund forsømte at krone en stor kamp med en scoring.

Med 1-0 på tavlen havde Sønderjysk­e muligheden for at kaempe sig tilbage i kampen efter pausen.

Og de kom bedst ud, men FC Midtjyllan­d fik på rette tidspunkt udvisket en snigende tvivl, da Jonas Borring blev sendt flot af stede på fløjen og hans flade indlaeg kunne Rilwan Hassan taet under mål banke op i nettaget til 2-0.

Dermed var enhver tvivl om kampens udfald udslettet.

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Kurs mod bronze
FOTO: ANITA GRAVERSEN Kurs mod bronze
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark