Ekstra Bladet

Lettet og tilfreds

-

SHANGHAI (Ekstra Bladet): – Good job!

Iført et kaempe smil mødte teamchef Günther Steiner sin danske racerkører midt ude på i den store paddock på Shanghai Internatio­nal Circuit. Med disse ord og et ordentligt mandekram takkede han for praestatio­nen.

Lettelsen var til at få øje på hos Kevin Magnussen, da han med en glimrende praestatio­n i Kinas Grand Prix havde sikret sine første point for Haas. Flere tidligere kollegaer fra Renault var blandt de første gratulante­r, da Magnussen tog hjelmen af efter 56 intense omgange i Kina. Nede foran Haas’ hovedkvart­er ventede en større gruppe.

Amerikaner­ne kom fornemt i gang med sidste saeson, men det var første gang, at Kevin Magnussens side af garagen prøvede at score point i Formel 1. Danskeren har overtaget Esteban Gutierrez’ hold af mekanikere og ingeniører – og sidste år oplevede de frustreren­de 11.-pladser som bedste resultat.

Så de var gladere end gennemsnit­tet …

Skal vaere med i toppen

Ansaettels­en af Kevin Magnussen blev sat i verden for at kunne score point med begge biler, og derfor var danskeren både glad og lettet, da Ekstra Bladet talte med ham umiddelbar­t efter løbet.

– Det er altid vigtigt at saette et godt resultat. Jeg er glad for at komme i gang og få nogle point på tavlen. Men vi skal have flere. Vi skal med i kampen, så vi kan kaempe, hvor det er sjovt.

Pointene kom, fordi bilen var til det. Hvilket blandt andet viste sig i slutningen med overhaling­er af begge Force India-racere.

– Det var sgu dejligt at presse hele vejen igennem løbet og køre race.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark