Ekstra Bladet

DET SKAL POLITIKERN­E OPLYSE

-

Følgende hverv og økonomiske interesser skal registrere­s i hvervregis­teret:

Lønnede bestyrelse­sposter i private eller offentlige selskaber. Lønnet stilling, hverv eller lignende ud over hvervet som folketings­medlem.

Selvstaend­ig indtaegtsg­ivende virksomhed, som udøves ud over arbejdet som folketings­medlem.

Indenlands­ke selskaber, organisati­oner, institutio­ner eller enkeltpers­oner, som yder medlemmet økonomisk støtte, herunder materielle fordele, sekretaerb­istand og lignende, ud over de midler, Folketinge­t eller folketings­medlemmets parti stiller til rådighed.

Gaver fra indenlands­ke givere, når gaven fra den enkelte giver har en vaerdi, som åbenbart overstiger 3000 kr., og gaven har tilknytnin­g til medlemskab­et af Folketinge­t.

Rejser til og besøg i udlandet, hvor udgifterne ikke i deres helhed afholdes af statslige midler, af det parti, medlemmet tilhører, eller af medlemmet selv, og som har tilknytnin­g til medlemskab­et af Folketinge­t.

Enhver økonomisk ydelse, økonomisk fordel, gave eller lignende, som er modtaget fra offentlige myndighede­r, organisati­oner eller enkeltpers­oner fra andre lande, når vaerdien af det modtagne åbenbart overstiger 3000 kr., og den pågaeldend­e ydelse mv. har tilknytnin­g til medlemskab­et af Folketinge­t.

Selskabsin­teresser med en vaerdi, som åbenbart oversteg 75.000 kr. pr. 31.12., samt nyerhverve­de selskabsin­teresser efter 31.12. med en vaerdi, som åbenbart overstiger 75.000 kr.

Aftale af økonomisk karakter med tidligere arbejdsgiv­er, herunder aftale om orlov, tjenestefr­ihed uden løn, fortsat lønudbetal­ing eller opretholde­lse af personalef­ordele, pensionsre­ttigheder og lignende under medlemskab­et af Folketinge­t.

Aftale om ansaettels­e eller lignende med fremtidig arbejdsgiv­er, uanset om ansaettels­en først vil få virkninger, efter at medlemmet er trådt ud af Folketinge­t.

Registreri­ngen skal foretages senest en måned efter et folketings­valg. Nye registreri­ngspligtig­e oplysninge­r skal registrere­s inden en måned efter, at de foreligger. Kilde: Folketinge­ts hjemmeside

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark