Ekstra Bladet

HUN MÅ STOPPE NU

SER RØDT: Odenses borgmester, Peter Rahbaek Juel (S), er utilfreds med, at forsvarsad­vokat Mette Grith Stage agerer talsperson for banden Black Army

- POLFOTO KATRINE M. RASMUSSEN kmr@eb.dk

– Mon ikke borgmester­ens udfald mod mig er begrundet i det foreståend­e kommunalva­lg, mener advokat Mette Grith Stage. Ekstra Bladet kunne i går afsløre, at ti medlemmer af Black Army har kaempet i Syrien.

Forsvarsad­vokaten Mette Grith Stage, som har haft flere medlemmer fra Black Army som klienter, udtrykte i den forbindels­e tvivl om sandheden i afsløringe­n:

– Mig bekendt er der ingen medlemmer af Black Army i Odense, som har vaeret – eller er – Syrien-krigere, sagde hun.

Det har fået den odenseansk­e borgmester, Peter Rahbaek Juel, til tasterne, og på Facebook skriver han:

– Jeg går ud fra, at Mette Grith Stage tager sig ganske godt betalt af Black Army for at forsvare deres misforståe­de kriminelle faellesska­b og deres bestialske ligegyldig­hed over for andre mennesker, raser han.

Borgmester­en har da også en noget traels historik med den berygtede bande. For knap en måned siden blev den odenseansk­e borgmester passet op af otte medlemmer fra banden, og siden har han haft livvagter 24 timer i døgnet.

Peter Rahbaek Juel raser på Facebook desuden over, at Mette Grith Stage tidligere har veget bort fra sine juridiske pligter som forsvarsad­vokat for banden, da hun udtalte sig på bandeleder­ens vegne, da det kom frem, at medlemmer i Black Army afpressede hjemløse i Odense.

– I et retssamfun­d har alle naturligvi­s ret til en forsvarsad­vokat, når man sidder på anklagebae­nken. Men Mette Grith Stages service

Jeg går ud fra, at Mette Grith Stage tager sig ganske godt betalt af Black Army

– I et retssamfun­d har alle naturligvi­s ret til en forsvarsad­vokat, når man sidder på anklagebae­nken. Men Mette Grith Stages service til Black Army går åbenbart langt ud over over retssalen, skriver borgmester Peter Rahbaek Juel på Facebook.

til Black Army går åbenbart langt ud over over retssalen! skriver Peter Rahbaek Juel i opdatering­en på Facebook.

Raserianfa­ld

Han fortsaette­r:

– Jeg synes, det er uanstaendi­gt. Hun må stoppe nu!, skriver han.

Borgmester­ens raserianfa­ld

på det sociale medie har fået den kendte advokat til tasterne. Hun mener, at borgmester­en går langt over stregen i sit forsøg på at kapre stemmer.

– Mon ikke borgmester­ens udfald mod mig er begrundet i det foreståend­e kommunalva­lg. Selvfølgel­ig er der mange stemmer i at føre en

hård kurs over for Black Army. Jeg synes, det er uanstaendi­gt – han bør stoppe nu! skriver hun.

Over for Ekstra Bladet slår hun fast, at også hun ser rødt. Hun mener desuden, at det er fuldkommen uhørt, at han forsøger at give hende mundkurv på og beklikke hende personligt.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark