Ekstra Bladet

Angriber på plads i FCK

Indtil nu har det kun vaeret rygter, men ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har FC København en aftale på plads med en ny angriber

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN EMIL HANSEN gisle@eb.dk; ege@eb.dk eh@eb.dk

Der har vaeret snakket en del om FCK og Apoel Nicosiaang­riberen Pieros Sotiriou, der i den grad er blevet rygtet til de danske mestre i den seneste uge.

Og nu skulle aftalen ifølge Ekstra Bladets kilder vaere på plads.

Prisen for angriberen, der har scoret 18 mål i 27 ligakampe, lyder ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r på 18,5 mio. kr., mens det tidligere har vaeret naevnt, at han skulle koste tre millioner euro. Lige godt 22 gode, danske millioner kroner.

Der er ikke nyt om, hvor lang en kontrakt Sotiriou får i FC København, mens Apoel også har udtrykt et ønske om, at handlen ikke bliver offentligg­jort lige foreløbig.

Har fået et par fridage

Ifølge et lokalt medie bliver det dog til en kontrakt på fire eller fem år og en betragteli­g lønstignin­g. Den cypriotisk­e angriber er allerede rejst til Danmark, og hans klub bekraefter da også, at han har fået et par fridage.

– Det, jeg kan bekraefte for dig, er, at spilleren har fået tilladelse til at springe traeningen over i dag, og at han har fået fri i morgen (søndag, red.). Aftalen er, at han skal vaere tilbage igen på mandag, siger pressechef i den cypriotisk­e klub Nektarios Petevinos til Ekstra Bladet.

Flere klubber har haft kig på Sotiriou, og selv om interessen ikke har vaeret lige så konkret som FCK’s, så har store klubber som Everton, Olympiakos, Torino og PAOK ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r holdt øje med ham.

Ekstra Bladet talte tidligere Sotiriou har tidligere stået over for nogle af FCK-stjernerne. Nu ser det ud til, at han kommer til at kaempe sammen med Løverne. på ugen med FC København-traener Ståle Solbakken, men nordmanden havde ikke meget at sige til den handel, der altså nu skulle vaere på plads.

– Der er rygter naesten hver eneste dag.

– Forleden var det en belgisk midtbanesp­iller, og i dag er det en angriber. Men vi kan ikke blive ved med at kommentere alle de spillere.

Så kan vi ikke lave andet.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Eftertragt­et spiller
FOTO: LARS POULSEN Eftertragt­et spiller
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark