Ekstra Bladet

Manden må vaere hundeangst for sine vilde drifter

-

ved ham er hans aengstelig­e forhold til kvinder. Han har erklaeret, at han aldrig vil spise middag med en kvinde, uden at hans hustru er til stede. Det lyder som en omvendt Bill Clinton. Reglens ophavsmand er tv-praedikant­en Billy Graham, som formentlig var ude på at få kvinderne for sig selv.

Pence har forklaret, at hensigten er at undgå ’ungdommeli­ge lyster’ og ’kompromitt­erende situatione­r eller mistanker’. Manden må vaere hundeangst for sine vilde drifter, når han ikke tør at vaere alene med kvinder. Hvis han skal traede til i stedet for Trump, bliver han mig bekendt den eneste praesident med dét kompleks.

Men det er ikke uforklarli­gt, at han har en vis trang til variation at holde i skak. For han er gift med den samme Karen, som han mødte purung på college og har tre børn med.

SIN POLITISKE TRAENING

har vicepraesi­dent nr. 48 fået som medlem af Repraesent­anternes Hus og fra 2013 som guvernør i Indiana, der taeller 6,5 millioner indbyggere og har dobbelt så stort et areal som Danmark.

Indtil Pence måtte tilpasse sig Trumps synspunkte­r, befandt han sig nogle streger til venstre for praesident­en. Han har således fortalt, at det var Martin Luther King og John F. Kennedy, der vakte ham til en politisk karriere. Naeppe forbillede­r, han deler med sin chef.

Under valgkampen påtog han sig imidlertid at forsvare mange af Donald Trumps svinere over for Hillary Clinton. For eksempel angreb han hende for, at hun som udenrigsmi­nister uforsigtig­t havde brugt ukryptered­e, private mails til fortrolige politiske formål. Det gjorde hende til landsforra­eder. Hun skulle i faengsel.

Kort efter viste det sig, at Pence havde begået praecis samme bommert som guvernør. ’Hykler!’, brølede Hillarys hof.

MIKE PENCE HAR SAMME

 ??  ??
 ??  ?? DET MEST BESYNDERLI­GE
DET MEST BESYNDERLI­GE
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark