Ekstra Bladet

’Morderisk’ rap-sang var bare pjat

’Ingen nåde med de tre’ lyder en sang, der blev skrevet før trippel-drabet

- SUNE FISCHER TEGNING: JØRGEN BITSCH fish@eb.dk AARHUS: RØNNE: KONGERSLEV: TJAEREBY: RINGSTED: KALUNDBORG: HOLBAEK:

– Det er bare pjat.

Sådan forklarede en fnisende Bandidos-rocker i retten på Frederiksb­erg om den rap-sang, som han indspilled­e inden trippel-drabet på Frederiksb­erg, og som han sendte til den drabstilta­lte Ian Ramm Hansen på en mail, aftenen før Mike Vinther, Philip Rasmussen og Suhaib Jaffar blev skudt.

I rap-sagen lyder det ’Det er no mercy med de tre’, og specialank­lager Jakob Buch-Jepsen mener, at det er en hentydning til de tre draebte.

’Det er meget dårligt’

Rap-sangen blev afspillet i retten i går, hvor Bandidosro­ckeren afviste, at sagen har noget med mordene at gøre:

– Det har intet som helst med noget at gøre. Tror du, man kan finde på at lave sådan et nummer, før der sker sådan noget, spurgte rockeren.

Han forklarede, at sangen var et ud af 13-14 numre, som han har lavet med en app. Andre af hans numre blev også afspillet i retten – og der var ikke tale om noget stort musikalsk talent. Rockeren morede sig, mens musikken blev afspillet:

– Jeg kan ikke lade vaere med at grine. Det er meget dårligt, det der, sagde han.

Anklager Jakob Buch-Jepsen spurgte sangskrive­ren om sagen:

– Den er meget konkret i forhold til skydevåben?

– Hvis du siger det, svarede rockeren.

Han har tidligere vaeret sigtet i trippel-drabet, men

Aftenen før drabene var han sammen med Ian Ramm Hansen, og de kørte fra klubhuset i Vanløse til Brøndby Strand sammen med en tredje ukendt person. Det var i det tidsrum, at Ian Ramm Hansen var i kontakt med en person, der skaffede den revolver, som angiveligt blev brugt ved trippel-drabet.

Steg i graderne

I rap-sagen naevnes også tre Bandidos-rockere ’Ian, Dan og And’.

Ian er identisk med den drabstilta­lte Ian Ramm Hansen, mens ’Dan’ og ’And’ er fra samme afdeling som Ian Ramm Hansen.

Og det er ’And’, der har Ian Ramm Hansen fik tilsendt en sang aftenen før trippel-drabet fra en anden Bandidos-rocker. Den lød blandt andet ’no mercy med de tre’. Anklageren mener, at der hentydes til de tre drab. skrevet rap-sagen. ’And’ har nu overtaget Ian Ramm Hansens position som ’sergent at arms’ i Vanløse-afdelingen.

Anklager Jakob Buch-Jepsen borede i, hvad der menes med ’no mercy med de tre’. Både ’And’ og ’Dan’, der også blev afhørt som vidner i går, forklarede, at der blot mentes de tre rockere ’Ian, Dan og And’.

I retten sagde ’Dan’, at sangen og de andre sange ’bare var pis, bare for sjov’.

– Bare noget vi grinede ad, sagde ’Dan’.

To maend, en dansk og en russisk, blev i påsken faengslet i 14 dage, efter de var blevet stoppet af en hundepatru­lje. Først lykkedes det dem at stikke af, men hundene indhentede dem, og det viste sig, at de var i besiddelse af guldsmykke­r fra et indbrud.

Efter et indbrud i en café cyklede en mand vaek med en kasse slik. En patrulje spottede manden, som stillede kassen med slik fra sig og prøvede at cykle fra politiet. Han blev anholdt. Under indbruddet var der – ud over slik – stjålet for 8000-10.000 kroner.

En 30-årig mand blev sigtet efter ordensbeke­ndtgørelse­n ved en sen nat i påsken at have urineret op ad en husmur i Pistolstra­ede.

Indbrudsty­ve var mellem søndag eftermidda­g og mandag eftermidda­g på spil i en villa på Magnolieha­ven. De brugte koben for at braekke et badevaerel­sesvindue op. Tyvene slap vaek med forskellig­e smykker af maerket Pandora.

Der var indbrud i nogle garager i et gokart-center, hvor to gokarts er stjålet, mens en tredje var forsøgt stjålet, men efterladt. Politiet mener, at tyvene har transporte­ret de stjålne gokarts vaek i en ligeledes stjålet hvid varebil af maerket Peugeot med nummerplad­en AZ 81 014.

Det har intet med noget at gøre. Tror du man kan finde på at lave sådan et nummer, før der sker sådan noget

Bekymret familie til en 14-årig dreng meldte ham savnet, da de i nogle timer ikke havde kunnet finde ham. Politiet satte en eftersøgni­ng i gang og underrette­de bl.a. bus- og taxaselska­ber om den savnede dreng, der også blev efterlyst via Twitter. Få timer senere blev han fundet i god behold hos en kammerat.

I et fodgaenger­felt i krydset Bredekilde­vej-Klosterpar­kvej blev en 23-årig påkørt af en 29-årig bilist og slynget hen ad vejen. Fodgaenger­en blev bragt til sygehuset med et benbrud. Politiet undersøger nu omstaendig­hederne ved uheldet.

En 26-årig kvinde blev under en gåtur på Vandtårnss­tien slået i ansigtet af en mand, så hun faldt om. Han forlangte at få hendes telefon og pung. Da offeret, liggende på jorden, fornemmede, at der kom andre gående, stak manden af i løb i ukendt retning uden koster.

 ??  ?? Sang om drab
Sang om drab
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark