Ekstra Bladet

Mini-Watt scorer Magnussen-aftale

- JONAS RYEFELT jry@eb.dk

Det er netop blevet offentligg­jort, at Noah Watt har skrevet under på en aftale hos Jan Magnussens hold, Magnussen Racing Experience, som skal køre i det nye danske Formel 4-mesterskab.

Jason Watt er begejstret for det nye samarbejde:

– Det er en fantastisk mulighed. Jan udvider udvider teamet. Det kom i stand ved en test i Italien. Der var en ledig bil. Da de kiggede på stopuret, så var de ikke i tvivl, siger han.

– Det er fedt for mig, at Noah har forstået, at talentet raekker laengere end gokart. Der faldt en sten fra mit hjerte, da han kørte konstante tider til testen, fortsaette­r han.

– Så skulle vi bare finde ud af, hvordan vi får det til at lykkes. Det koster mange penge, men der er Jan (Magnussen, red.) kompromisl­øs. Det skulle bare lykkes. Jeg var selv rundt på netvaerket for at snakke med sponsorer. Der skal jeg traede i karakter, siger Jason Watt til Ekstra Bladet.

Klar til at traede til

Han åbner nu for en mere tilbagetru­kken rolle i forhold til sønnen.

– Der er både en ingeniør, der kigger på data, og en driver coach, så der er jeg ikke så nødvendig laengere. Min rolle er lidt udfaset, og det er nok mere en manager-rolle nu. Hvis det går godt, vil vi gerne køre om det tyske me- sterskab i 2018, og det koster mange penge, fortaeller Jason Watt.

– Men først og fremmest er jeg Noahs største fan, siger Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, der understreg­er, at han stadig vil vaere til alle løb og stadig sparre med sønnen i stor stil.

– Jeg er helt overbevist om, at jeg kender ham bedst. Hvis han har brug for min hjaelp, så traeder jeg til.

Noah Watt debuterer i første afdeling af det danske Formel 4-mesterskab i weekenden 22.-23. april på Jyllandsri­ngen.

Tidligere på året blev den 14-årige Noah Watt kåret som Årets karting-kører ved Dansk Motorsport­s Awards.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark