Ekstra Bladet

Jason Watt: Skulle have haft hjaelp

- Jry

Første del af DR-dokumentar­en ’Jason & Noah – en chance til’ blev mødt med vrede fra seere, og der blev rettet meget hård kritik mod Jason Watt efter programmet.

Mange mente, at han var for hård mod sønnen, Noah.

Men efter program nummer to har det vaeret småt med kritikken, fortaeller Jason Watt til Ekstra Bladet:

– Jeg har faktisk siddet og kigget Facebook igennem, og der er kommet så mange positive reaktioner efter andet program. Jeg kan ikke finde en negativ kommentar på min egen eller DR’s side.

– Hvorfor tror du, at det er gået sådan?

– Enten så fortjener programmet ikke kritik, eller også er de, som var fremme ved første program, blevet klogere. Jeg synes selv, at andet afsnit er meget bedre end det første, der fokuserer alt for meget på konflikt.

– Men du havde jo programmet til gennemsyn? Der kunne du vel have kommet med indvending­er ...

– Jeg havde masser af kritikpunk­ter, titlen på programmet blandt andet. Han skal ikke løfte nogen arv fra mig. Han skal køre, fordi han synes, at det er fedt. Samtidig er det klippet sådan, at det ser ud til, at min datter Filuca bliver ignoreret. Det er gået ud over hende. Man bruger mine børn til at skabe en dårlig stemning, siger Jason Watt.

– Er det kommet dertil, hvor du fortryder, at I har deltaget?

– Nej, men én ting fortryder jeg: Jeg skulle have allieret mig med profession­elle folk.

– Jeg så programmet og kunne ikke saette fingeren praecis på, hvad der var galt. Det havde hjulpet at have hjaelp af en journalist, der kunne se, hvordan de havde klippet det.

DR har forklaret, dokumentar­en er et ’nuanceret, fair og aegte portraet af far og søn og deres kamp for at nå et faelles mål’.

Man bruger mine børn til at skabe en dårlig stemning

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark