Ekstra Bladet

Under pres

-

Rasmus Jönsson sendte OB i front med en fremragend­e afslutning. Randers FC-spillerne mosede løs, men kom kun frem til halve chancer, og dermed endte fynboerne trods undertal med at køre sejren hjem.

Hans far var til stede på stadion. Han er i Danmark for at hjaelpe Marvin Pourié med at komme hurtigt til Tyskland, når fødslen går i gang.

– Det bliver nogle hektiske dage. Jeg skal vaere klar til at komme af sted hurtigt, og så kan jeg forhåbentl­ig også komme hurtigt retur og vaere klar til de kommende kampe, håbede Randers FCangriber­en.

Ligger stadig nummer et

Efter at have scoret de seneste to kampe var Marvin Pouriés afslutning­er mere lunkne denne gang.

– Det er noget lort. Jeg skulle have scoret. Men det gør jeg så naeste gang, naeste straffespa­rk, kom det ubekymret fra Marvin Pourié.

Nedrykning­s-playoff bliver et stadig mere naervaeren­de tema for den haltende kronjyske klub. I naeste runde møder Randers atter OB, mens AC Horsens kan lukke hullet med en sejr mere over Esbjerg, der allerede er dømt til playoff-kampe.

– Jeg gider ikke taenke så meget på gruppen. Vi ligger stadig nummer et, som vi gjorde, da nedrykning­sspillet startede. Det er nok for mig, sagde Marvin Pourié.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark