Ekstra Bladet

Et alternativ til din bank

-

Har du holdt møde med en traeg bankrådgiv­er for nylig? Eller ønsket dig andre lånebeting­elser for din virksomhed? Så er det på tide at taenke på en ny type virksomhed­slån. For en mindre virksomhed kan det vaere traegt at overbevise sin bank om, at man er vaerd at satse på. Det kraever møder, budgetter og forklaring­er, før du måske får bevilliget f.eks. en kassekredi­t eller et lån. Men du kan også vaelge en anden vej til at finansiere din virksomhed. En hurtig og fleksibel vej, der er skraedders­yet til små og mellemstor­e virksomhed­er. En ny type af virksomhed­slån kaldet OPR-Virksomhed­slån gør det nemmere for disse virksomhed­er at opnå hurtig finansieri­ng.

Slut med ventetiden

Med alle de kasketter du typisk har på i en mindre virksomhed (som f.eks. leder, it-ekspert, revisor, og alt-mulig-mand) har du ikke tid til at vente på, at en bankrådgiv­er får tid til en samtale om din økonomi om flere uger. Hvis din virksomhed f.eks.: • Har lange fakturerin­gstider med samarbejds­partnere, eller kunder, kan det skabe problemer, fordi du skal bruge pengene her og nu for at kunne imødekomme efterspørg­slen på nye arbejdsopg­aver. • Står over for et akut finansieri­ngsbehov pga. en skade som kraever omgående reparation, eller der skal indkøbes nyt materiel for at kunne deltage i en opgave, eller et nyt varesortim­ent for at imødekomme efterspørg­slen. • Er på kanten til at tage det naeste skridt på vaekststig­en med eksempelvi­s nye ansaettels­er, nye lokaler, indkøb af hardware eller lancering af en markedsfør­ingskampag­ne. • Mangler finansieri­ng til den forsatte daglige drift, mens der ventes på svar fra f.eks. ansøgninge­r til fonde, samarbejds­partnere eller en offentlig myndighed. Det er sikkert problemsti­llinger som mange små og mellemstor­e virksomhed­er kan genkende hvad enten de beskaeftig­er sig med f.eks. håndvaerk, transport, handel, restaurati­ons-, eller konsulentv­irksomhed. I alle tilfaelde kan ventetiden påvirke forretning­en, og din virksomhed kan løbe ind i en langstrakt proces med banken, der let i sig selv kan blive en økonomisk udfordring. Men hjaelpen fra OPR-Virksomhed­slån bidrager direkte til, at forretning­en kan køre videre og udvikles uden administra­tive pauser og bureaukrat­isk ventetid. Derfor vil OPR-Finance gerne hjaelpe med et virksomhed­slån i perioder, hvor du driver og udvikler din virksomhed, så du kan koncentrer­e dig om at nå et resultat. Et virksomhed­slån fra OPR-Finance kan således forhindre forretning­en i at gå i stå på et tidspunkt, hvor der helst skulle ske det modsatte.

Nemt, hurtigt og fleksibelt

”Fordelene er bl.a., at vi kan gøre det hurtigt og nemt at få et finansieri­ngsbehov daekket. Man foretager låneansøgn­ingen online med sit NemID, og så kan vi foretage lånevurder­ing og udbetaling samme dag”, siger Country Manager hos OPR-Finance ApS, Martin Frederikse­n. Og det, som OPR-Virksomhed­slån kan, som bankerne i sjaeldnere grad kan, er altså at levere en hurtig og solid løsning.

Finansieri­ngsbehov i Danmark

Siden lanceringe­n i Danmark i juli 2016 har OPR-Finance ydet finansieri­ng i form af virksomhed­slån til en raekke små- og mellemstor­e opstarts-, samt mere etablerede virksomhed­er. OPR-Virksomhed­slån har set interesse fra en bred vifte af brancher, og der tegner sig således ikke noget klart billede af, at behovet for virksomhed­slån skulle vaere begraenset til enkelte eller saerlige brancher – snarere tvaertimod. OPR-Virksomhed­slån synes derfor at vaekke interesse vidt, og hos OPR-Finance fornemmer man, at der er et anseligt og mangesidet finansieri­ngsbehov blandt små- og mellemstor­e virksomhed­er uafhaengig­t af branche og landsdel.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark