Ekstra Bladet

Kaempe drama

LIONEL MESSI viste virkelig magi og spillede Barcelona tilbage i mesterskab­skampen mod Real Madrid

- Abj@eb.dk

Barcelona-jubel efter Ivan Rakitec 2-2-scoring. Lionel Messi scorede i overtiden til slutresult­atet 3-2 til Barcelona. gen på stregen.

Efter små ti minutters spil kombinered­e Barcelona fremad, og så havnede bolden hos Suárez, som lossede en meter forbi mål.

Midt i 1. halvleg trak Ronaldo ind i banen og bankede bolden over mod det lange hjørne. Men ter Stegen blokerede skuddet.

Som så mange gange tidligere var Real Madrid farlige på et hjørnespar­k. Et kvarter før pausen røg bolden over til Marcelo, som samlede op uden for feltet og lagde den ind over til Ramos, som sparkede på stolpen, inden

Messis magi

Madrids scoring så dog ikke ud til at ryste Barcelona. For bare tre minutter senere driblede Messi igennem det hele og lagde køligt bolden fladt ind bag Keylor Navas. 1-1.

Fra 2. halvlegs start fortsatte det med chancer. Først reddede ter Stegen et hovedstød fra Benzema inde på stregen. Et minut senere havde den udskaeldte Barcelona-anrgiber Paco Alcacer en gigantisk chance, men

Magikeren gør det igen

Med en halv time igen var Piqué ved at score efter et hjørnespar­k, men Navas reddede igen.

Barcelona skulle dog få den forløsende scoring. Med et 20 minutter igen lavede Rakitic sparkefint­e på kanten af feltet og lagde den over til sit venstre som hamrede den op i krogen. 1-2.

Ti minutter før tid mistede Sergio Ramos besindelse­n. Madrid-anføreren lavede en tofodstack­ling mod Messi og fik direkte rødt. Kort tid efCasemiro ter burde Piqué have gjort det til 1-3.

Men i stedet var det Real Madrids indskifted­e James, som udlignede mirakuløst til 2-2 fem minutter før tid. Barcelona gav dog ikke op. I overtiden hamrede Messi den ind langs stolpen og sikrede sejren.

Dermed er Barcelona a point med Real Madrid, 75 point til begge. Men Barcelona er bedre indbyrdes