Ekstra Bladet

Ingvartsen: Jeg går efter topscorer-titlen

- – Hvad betyder topcorer-titlen for dig?

Topscorer-duellen endte målløs uafgjort. Teemu Pukki og Marcus Ingvartsen står stadig begge noteret for 18 basser i årets superliga, og det aergrer naturligvi­s FCNbombere­n langt ind i marven, at han ikke bare fik puttet et af sine tre store tilbud ind i kampens løb. Men hver gang stod Frederik Rønnow i den grad i vejen!

– Specielt den første afslutning er rigtigt godt taget, og jeg har også et par andre, hvor der mangler kvalitet i afslutning­erne. Men han kommer hurtigt ud af sit mål og bliver stående. Emiliano og Godsway har også nogle muligheder, vi skulle have mere ud af, siger den unge FCN-bomber.

– Det er mangel på kvalitet, der gør, vi ikke får scoret. Det accepterer vi ikke bare lige, vi er irriterede.

– Og når de så hiver sådan en scoring ud til sidst, er det bare irriterend­e at stå og se på.

Han afviser blankt, at han tabte et mentalt spil til Brøndby-keeperen.

– Nej, når jeg får nye chancer taenker jeg ikke over, at han har pillet den første. Der manglede bare lidt kvalitet.

– Den vil jeg rigtigt gerne have, og det håber jeg da også, jeg bliver.

– Det går jeg 100 procent efter. Hverken jeg eller holdet mister nogen som helst form for tro på, at vi kan score mål efter det her – der kommer chancer igen i naeste kamp, og vi kører bare videre.

– Det vil vaere godt for mig rent personligt men selvfølgel­ig også for holdet, så begge ting ville vaere super fedt, siger den for en gangs skyld målløse Marcus Ingvartsen. – Når de så hiver sådan en scoring ud til sidst, er det bare irriterend­e at stå og se på, siger Marcus Ingvartsen.

Det er mangel på kvalitet, der gør, vi ikke får scoret

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark