Ekstra Bladet

Telenor er fuld af fup

- Henrik Skov Th. Dahlsvej 5 Esbjerg

Teleselska­bet Telenor blev hudflettet og ydmyget af DR’s fremragend­e program ’Kontant’. Telenor oversvømme­s i den grad af klager fra utilfredse kunder, der helt uden grund trues med inkasso – sågar med Ribers for dårlige betalere.

Den sidste trussel: Ribers gør, at du ikke kan få nogen kredit nogen steder. Hos Ribers er du braendemae­rket. ’Kontant’ kunne fremlaegge en lang raekke beviser på Telenors elendige og brutale kundebehan­dling. Blandt andet en 88-årig mand, der var på nippet til at blive sendt til Ribers. Hans søn greb ind. Det handlede om en manglende såkaldt router, som sønnen havde afleveret for laengst – og havde papir på.

Telenor var ligeglade og fortsatte deres terror mod den 88-årige. DR’s ’Kontant’ greb ind på vegne af de mange – og vi taler om rigtig mange – forbrugere, der er fanget i Telenors kaos og elendige, kyniske kundebehan­dling. Det lykkedes for DR’s ’Kontant’ at få deres marketingd­irektør i tale. Han lagde sig fladt ned og undskyldte for de mange kedelige episoder, hvor forbrugern­e var chanceløse over for Telenors voldsomme trusler. Marketingd­irektøren lovede bod og bedring inden for et halvt år. Laeg maerke til: et halvt år. Jeg har selv slået mig på Telenors kyniske forretning­smetoder. Der er kun et godt råd: Skift teleselska­b. Telenor er uden for paedagogis­k raekkevidd­e. Det selskab er plettet som en halvrådden banan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark